Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élettársi kapcsolat:benne...

Élettársi kapcsolat:benne lennél? És miért? Nemet, kort kérek!

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem lennék. Gondolom az élettársi szerződésre gondolsz (a válaszokat nem olvastam el).

Élettárs legyen b.zi vagy leszbi (úgyis nekik van kitalálva), feleség meg akinek fontos.

Nekem egyik se kell, remek párkapcsolatban élek nélkülük már évek óta.

25/N

2010. aug. 13. 11:54
 52/77 anonim ***** válasza:
43%

Nem. Szerintem megalázó. Akivel élek, akire mosok, főzök, tiszteljen már meg annyival, hogy elvesz feleségül és nem az ágyasának tart.

26/N

2010. aug. 13. 15:19
 53/77 anonim ***** válasza:
35%
Halljátok élettársak???Megalázó ágyasok vagyunk....gratulálok hamupipőke.Szóval te azért végzel házimunkát hogy elvegyenek feleségül???És ha nem akarnak akkor nem csinálsz semmit??Gyerekes a gondolkodásod nagyon és egy álomvilágban élsz te biztos megteheted hogy legyen esküvőd de sokan nem mert nincs rá keret.
2010. aug. 13. 15:49
 54/77 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyenből lesz háztartasi gép otthon és a férj megy szeretőzni,:S
2010. aug. 13. 17:31
 55/77 anonim ***** válasza:
72%

Csak halkan jegyzem meg, hogy az esküvő gyakorlatilag egy fillérbe sem kerül utolsó előtti.....

Ja hogy kell a flanc meg a rongyrázás??? Akkor persze kerül.

2010. aug. 13. 17:45
 56/77 anonim ***** válasza:
Nem vagyok esküvő párti de az esküvő egyszeri dolog.Nem hiszm h aki esküvőt akar az egy olcsórongyban ,olcso kajákkal akrja ünnepelni,hogy ugy emlékezzen rá hogy csóros volt minden.
2010. aug. 13. 18:33
 57/77 anonim ***** válasza:
Nem azért végzek házimunkát, mert össze sem költözök valakivel, aki nem becsül annyira, h elvegyen. És semmivel sem vagyok jobban háztartási robot annál, mint aki élettársi kapcsolatban él. Miért lennék? És nem, nem csal meg a férjem, nem is vagyok az a tipikus kiskötényben itthonülős, mindig csillog-villog as konyhám-típus. Amúgy a válaszomban szerepel, hogy "szerintem", ami azt jelenti, h csak az veszi magára, aki az ingének érzi..
2010. aug. 13. 18:39
 58/77 anonim ***** válasza:
17:45 neked biztos nem is lesz esküvőd soha ugye??Tényleg ingyen van ha 4 -en bementek és kész.Ha flanc az hogy elhívom a szüleimet és a testvéreimet utána adok nekik enni valamit akkor én flancolok.Igazad van de én ilyen vagyok te meg nem hívod el a családodat hogy ne kelljen költeni.Végülis nem is rossz ötlet.
2010. aug. 13. 20:34
 59/77 anonim ***** válasza:
100%
17:45 voltam, hát már nem lesz :) Volt esküvőm:) És igen, két tanú + szülők. Nekem nincs igényem a giccsparádéra, mint mondottam, én a jogi biztonság miatt kötöttem házasságot. NEm érdekel a külsőség, a kapcsolatom nem ettől lesz más, stabilabb. Csak azért jobb ha a prózai része tiszta.
2010. aug. 14. 13:23
 60/77 anonim ***** válasza:
jogi biztonság miatt házasodtál,és a szerelem?
2010. aug. 14. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!