Élettársi kapcsolat. Help?
3 éve élettársi kapcsolatban élek párommal, ebből az első 2 év mondhatni tökéletes volt, mindenben kiegészítettük egymást, jó volt a kapcsolatunk, nem volt semmi gond. Az utóbbi 1 évben én befejeztem az egyetemet, dolgozni kezdtem, párom még egyetemista lett. Mielőtt én befejeztem volna az egyetemet ő akkor kezdte el, most 26 éves. Amióta dolgozom egyre jobban csökkentek az együttléteink száma...szexuális életünk rohamosan közelít az utóbbi időben a hónaponta 1 alkalomhoz. 27 éves nő vagyok s nekem ez nagyon kevés, úgy tűnik neki nagyon megfelelő ez az ütem. Ha ő kezdeményez nem utasítom vissza, de ha én kezdeményezek a legtöbbször visszautasít, s mindig arra hivatkozik, hogy most ez fáj-most az fáj. Ezzel rendesen haza tud vágni. Leültem vele, megbeszéltük 2-3 hétig megoldódott a probléma, de utána megint visszaestünk. Nem változtam külsőleg semmit ez a 3 év alatt, megunni lehet, hogy megunt nem tudom (de lassan a fejem tetejére is állnék, csak közben észrevegyen). Elkeserítő, mert igen jól megvoltunk. Meg nem csaltam s nem is szándékozom, ő se csalt meg tudtommal. Viselkedése velem szemben nem változott, nem öltözik másképp, ugyanannyit sportol, lényegében minden ugyanolyan, csak éppen a libidója csökkent le. Szeretem, csak úgy otthagyni nem akarom ennyi miatt, mert érzem, hogy szeret ő is, terveink is vannak, közös céljaink is, de nagyon a végét járja a türelmem ilyen téren.
Talán azért alakult ki ez a helyzet, mert én lettem a "hivatalos" pénzkereső? Van még valamiféle lehetőség, ha a beszélgetés, kezdeményezés, sexy ruhák már nem segítenek? Vagy ha valaki volt ilyen helyzetben, akkor hogy lábalt ki belőle? Köszönöm a válaszokat.
szerintem csak teljesen más az igényetek. ennek semmi köze a pénzkeresethet. Ő tanul és ez elvonja a figyelmét, az igény benne pedig nem akkora, hogy ezt áthidalja. nem lenne semmi gond, ha neked ez elég lenne.
inkább most derüljön ki mint 10 évmúlva
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok.
Az valóban jó, hogy most még eléggé az elején derült ki, hogy eltérőek ilyen téren az igényeink, s nem 10-20 év múlva, de még egyelőre nem vagyok hajlandó feladni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!