Élettársi kapcsolat működhet szex nélkül?
3 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt élünk.
Egy éve kb volt egy csúnya vitánk, azóta kb 2-3 havonta van szex. Az akkori sérelmeket már rég megbeszéltünk, de valahogy egyikünknek sincs többre igénye.
Kicsit ijesztő ez a helyzet, de mi elvagyunk így. Harmadik nincs egyikünk részéről sem, biztosan tudom.
Szeritetek működőképes ez így hosszútávon?
Én 25N, ő 26F.
teljesen igaza van az elsőnek!!
és honnan tudod annyira biztosra, hogy a párodnak nincs valakije? Tudod, mindent meglehet oldani.... ezt nem azért írtam, hogy elkeserítselek, de na..
22L
Ne haragudj, de igaza van az elsőnek...
"Harmadik nincs egyikünk részéről sem, biztosan tudom. "
Ezt pedig nem tudhatom, hidd el!
Jajjmár mindenkinek megvan a saját igénye szex terén, normális az is ha az ember nem kívánja a szexet (pl lelki okok).
De a 2-3hó az tényleg durva egy kicsit. Vagy meg kéne szüntetni a feszültséget a kapcsolatban, vagy elgondolkozni hogy biztos ő-e az igazi...
Ha egyikőtök sem kívánja gyakrabban, de emellett teljesen boldogok vagytok egymás mellett, akkor miért lenne baj?
Az élettársi kapcsolatban meg nem az a lényeg, hogy könnyebb a válás, kisebb a felhajtás, mint házasságnál?
Már válaszoltál helyettünk is...
Nyilván elmúlt a szerelem. Akkor mi a kérdés?
Ez az, elvagyunk mint e befőtt, semmi feszkó nincsen.
Gondolkoztam már azon is h lépek, de szeretjük egymást, a szex hiányát leszámítva jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!