Élettársi kapcsolat:benne lennél? És miért? Nemet, kort
kérek!
6 évbe vagyok benne van egy közös házunk és nemrég szültem 25 éves vagyok.Ja és van egy vagyoni nyilatkozatunk tehát jogilag tiszta kapcsolat.Szeretnénk esküvőt csak sokba kerül még akkor is ha szűk család van jelen mert min 50 ember szóval spórolunk rá.
2010. aug. 12. 21:10
szia.
nyilván nem hagytam volna el a szerelmem, ha nem kéri meg a kezem. Szóval lettem volna élettárs is.
DE nagyon nagy lépésnek tartottam azt, hogy igenis vállalta a kapcsolatunkat , úgy hogy elvett.
nem volt sem habos-babos ruha, sem násznép. Egyszerűen egy pénteki napon 2 tanúval bementünk és a felesége lettem. Igen, csak egy papír, de nekem jól esett:)
2010. aug. 12. 21:10
ui.24 éves nő vagyok(utolsó)
2010. aug. 12. 21:11
Jogászkának tudnia kéne az új törvényt az élettársi kapcsolatot illetően.
2010. aug. 12. 21:11
Igen nekem estetek nem tudom miért?Mit képzeltek magatokról őszintén,a hozzászolót aki nem kar gyereket őt miért nem veszitek elő.Ja csak én vagyok szálka a szemetben szálljátok már magatokba picit ,amúgy meg tudom védeni magam ha kell. De a kérdezőnek van igaza ne vitatkozzunk,ennyit nem ér egy kérdés se.
2010. aug. 12. 21:14
2010. aug. 12. 21:15
37/77 A kérdező kommentje:
21:14 én nem bántalak téged, mindenki azt csinál amit akar:)
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
2010. aug. 12. 21:16
Éltem élettársi kapcsolatban. 16 évesen jöttünk össze, 23 évesen költöztünk össze (az én házamba, örököltem), 24 évesen elvett feleségül, majd 25 évesen jött a baba, aki most fél éves. Nem szültem volna, ha nem vesz el (nem árultam zsákbamacskát, ezt 16 évesen közöltem vele). Nekem fontos a papír. 50 fős, saját fözős lagzink volt, nem volt nagy cucc, de Nekünk fontos volt.
Ja, és örülök neki, hogy xné lettem :)
2010. aug. 12. 21:18
Arra válaszoltam aztán nekem estek ja majd szólnélkül hagyom h földbe dönhgölnek mert leirtam a válaszom.Ennyi,jó éjszakát.
2010. aug. 12. 21:18
Kapcsolódó kérdések: