Mennyire követelőzés, ha megmondom, mit szeretnék karácsonyra?
Nagyszüleimnek, szüleimnek mondani szoktam, de ők direkt meg is kérdezik. A távolabbiakkal vagyok gondban... Mostohatestvér, nagynéni nagybácsi, mamám testvére. Rendre olyan ajándékot kapok, amik használhatatlanok számomra.
Pl. XS-S méretet hordok mindenből, tavaly a nagynénéméktől L-es pizsamát és 40-42-es papucsot kaptam (a 38-as lábamra). Vagy a mostohatesóm tudja, hogy nem főzök, vagy csak nagyon ritkán, akkor is inkább salátát, valamilyen csirkés ételt, krémlevest. Erre kaptam tőle 2 db szakácskönyvet. Előtte karácsonykor "gagyi" sminkeket, körömlakkokat, amikor 14 éves korom óta csináltatva van a körmöm és sminkből megválogatom nagyon, hogy miket használok, mit kenek az arcomra, szememre.
Kb 5-10 ezret költenek ezekre és ebből lehetne venni a sok sz_r helyett 1 olyat, aminek tényleg örülnék. Pl. márkásabb rúzs, pirosító, vagy a kedvenc gyertyám, esetleg egy jó könyv. De ha ajándékkártyát adnának a Zarába, Zara Home-ba, Douglasba, én annak is nagyon örülnék. Szóval nem azt várom, hogy 90 ezres nyakláncot vegyenek, vagy 30 ezres parfümöt.
Azt ne írjátok, ne ajándékozzunk, mennyire hülyeség az ajándékozás, mert ez nem tőlem függ nyilván. :)
Rukkola.hu
Felteszed ingyen a könyveket és te is ingyé rukkolhatod õket.
Nem az, hogy nagy az arcom, de nincs szükségem felesleges holmikra és bosszantó, hogy az se jó, ha azt mondom, ne ajándékozzunk, mert "mi értelme akkor a karácsonynak", az se, ha azt mondom, pénzt kérek, mert "az nem elég személyes".
Nem teszek fel semmit sehová, mert mint írtam, én erre nem szánok plusz időt.
A Zara egy sima fast fashion bolt, bármelyik plázában megtalálható. Azért ne tegyünk már úgy, mintha én a Diortól, vagy a Louise-tól kérnék táskákat mindenkitől. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!