Van aki össze készíti a férjének az ebédjét Amit vissza magával a munkába vagy magának készíti össze?
Olyanról hallott már valaki, hogy a férfi összekészíti a feleségének az ebédet? :D
Én nő vagyok, de nekem ne készítse össze senki, majd én tudom mit akarok vinni vagy akár venni.
Ezt a fajta önállóságot elvárom a páromtól is.
Szerintem azért, mert a nőben van egy domináns tápláló ösztön, egy férfiban meg egy domináns védelmező ösztön. Én magam nő vagyok, és olyan szívesen adok enni a páromnak. Jól esik, hogy ezzel egy gondot leveszek a válláról, meg az is, hogy ha ízlik neki és örömmel eszik.
Egyszerűen jól esik nekem. Ő is meg tudná csinálni, sőt meg is tudja, és van, hogy ő főz nekem/nekünk, sőt. Minden házimunkát el tud végezni, és rendszeretőbb sokkal mint én.
Én egy önálló felnőtt nő vagyok, önálló jövedelemmel, diplomával, stb, nem a falusi eltartott Juliska vagyok, de nem fogom megtagadni a biológiámat, csak mert most ez a divat.
De ha ez így lenne, minden nőre és minden férfira igaz lenne. Domináns tápláló ösztön... a hideg kiráz. Nekem ez tényleg olyan nagymamás, ők nézik örömmel, ha a gyerek tömi a hasát.
No de hazudnék, ha azt mondanám, nem lenne vonzó, ha férfi lennék, és ki lenne nyalva a valagam, én is élvezném.
Lehet, hogy nagymamás, nem tudom :D anyuka sem vagyok, nem hogy nagymama.
De tényleg örömmel tölt el, ha valaki elé ételt tehetek, pedig nem így neveltek, sőt főzni se tanítottak meg, viszont láttam sok jó példát, az igaz.
Szerintem létezik ilyen ösztön, mert sok nőben látom, lehet, hogy te kivétel vagy.
Én is kapok helyébe sokminden kis szolgáltatást, pl. rendszeres masszázst, stb, és valójában nem 100%-0% köztünk a munkamegosztás, tehát nem csak én főzök. Nem egyoldalú a dolog, igyekszünk mindketten egymás kedvére tenni. Én biztos, hogy örömmel okozok örömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!