Noemi2699 kérdése:
Van aki össze készíti a férjének az ebédjét Amit vissza magával a munkába vagy magának készíti össze?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 20:01
2/54 anonim válasza:
Mi minden délben kivisszük neki a szántóra a lyánnyal.
3/54 anonim válasza:
Igen, mert különben nem visz semmit vagy vesz vmi szennyet,ennyire lusta.
4/54 anonim válasza:
Igen, én 23 éve összerakom. Reggeli menetrend, hogy ő kel, feldob egy kávét, én addig elpakolom az ágyneműt. Megy a mosdóba, addig enyém a konyha, elpakolom az ebédeket. Amíg én tollászkodom, kirámolja a mosogatógépet, aztán együtt kávézunk ❤️
5/54 anonim válasza:
Nekem mindig csinál a párom,ha dolgozni megyek,szerinte én nem csomagolnám olyan szépen mint ö..mondjuk ebben igaza van.;)
6/54 anonim válasza:
Mindig ügyelek rá hogy legyen a kabátja zsebében egy pizza kinges szórólap.
7/54 anonim válasza:
Én nagy örömmel csinálom az ebédet neki
8/54 anonim válasza:
A házimunka közös, de főzni szinte mindig én szoktam és így többnyire én is készítem össze. Onnan már nem nagy munka beletenni egy dobozba, szóval nem zavar.
10/54 anonim válasza:
igen. El van készítve a táskájában az ebéd, reggeli, reggeli tea, víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!