Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesók rendszeresen...

Unokatesók rendszeresen bántják a lányomat, annyi rá a válasz, hogy "ők a vendégek"?

Figyelt kérdés

2-3 hetente vannak itt egy hétvégét (szüleimnél lakunk a lányommal, férjemmel). Olyankor őrültek háza van.

A bátyám gyerekei 13 és 10 évesek, az én lányom 9.

Igen, sokszor tényleg kis nyámnyila, de az a b.szogatásáradat (már bocsánat), amit kap, nem normális. Bántják, piszkálják szóval, beszólogatnak neki hogy szemüveges, hogy hosszú a haja, hogy milyen az arca (szerintük csúnya), meg kishordónak hívják. A lányom ezt egy ideig tűri, utána persze, hogy elszakad nála is a cérna és olyankor sajnos nagyon kivetkőzik magából. Csapkod, nekik megy/menne, sír, kiabál és olyankor nagyon nehéz megnyugtatni. Ez nekik csak olaj a tűzre és még jobban piszkálják. Anyukám meg már csak arra ér oda, hogy az én lányom csinálja a fesztivált szerinte... És hogy neveljem meg, meg hogy a másik kettő vendég, hogy viselkedik velük a lányom...

Már próbáltam beszélni a unokaöcséimmel, szépen és csúnyán is. Beszéltem az öcsémmel is, hogy elhiszem, hogy az iskolában ők a menő gyerekek, de állítsanak már magukon. Ő annyit mondott, hogy inkább a lányommal beszélgessek el a dührohamairól és vigyem el szakemberhez.

A sógornőmmel is beszéltem, ő azt ígérte még nyáron, hogy lesz beszélve a fiúkkal otthon. Nem tudom, hogy ez megtörtént-e, de változás nincs.

Tanácstalan vagyok, eddig még csak-csak elkerültük őket, mert kirándultunk, fagyiztunk, mentünk valamerre mindig. De jön a hideg, rossz idő, nem tudunk reggeltől estig odalenni.

Szerintetek mit csináljak? Beszéljek minden ilyen után a két gyerekkel, hátha egyszer megunják a fejmosást?

2020. okt. 20. 13:58
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
94%

Sokan azt hiszik amúgy, hogy a fiúk sokkal rosszabbak mint a lányok, de neveltetés kérdése. Engem középiskolában mindig a lányok bántottak, húzták a hajamat, megpofoztak, ilyenek. Volt, hogy egy fiú osztálytársam védett meg. Sajnos nem álltam ki magamért, se anyám értem. Te ugyanezt teszed, azt teszed hogy semmit sem teszel. Nem válaszoltál arra sem, hogy miért nem tesz semmit a férjed, lehet szégyelled még leírni is.

Amúgy vedd fel diktafonra, bizony, mert senki sem fog hinni neked mivel nem lesz bizonyíték hogy mi történik valójában.

2020. okt. 21. 10:42
 42/50 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsétlen kislány sosem fog kiállni magáért, pláne ha ilyen példát lát. Az anyja sem bír el 2 takonnyal, nekem 100 féle módszer jutott eszembe hirtelen hogy vetnék ennek véget.
2020. okt. 21. 10:44
 43/50 Kései Sirató ***** válasza:
80%
Én nem pofoznám meg őket, hanem leönteném őket 1-1 pohár hideg vízzel. Kellemetlenebb is, hatásosabb is és nem mondhatja senki, hogy hú, te milyen vagy, megpofoztad a más gyerekét.
2020. okt. 21. 16:44
 44/50 anonim ***** válasza:
91%

Utolso, eszembe jutott ahogy anyam is leöntött minket, tenyleg hatasos volt 😃

Kerdezo te meg alljal mar ki a gyerekedert, ezert akad ki hirtelen, csak a tehetetlen szüleit latja.

2020. okt. 21. 18:30
 45/50 anonim ***** válasza:
85%
Rúgnám seggbe a két neveletlen, bunkó kölykét. A kedves bátyádat is elküldeném a fszba. Undorító emberek.
2020. okt. 21. 20:47
 46/50 anonim ***** válasza:
71%

Igazából a fiúk azért csinálják,mert megtehetik,kettő látják,hogy erre pattan a kislány,és ők jól jönnek ki a végén.

Bazi nehéz lesz,de a kislánynak elkéne mondani,hogy meg se hallja amit mondanak. Ha nem fog reagálni, pár alkalom után a fiúk lefognak róla szállni,mert nem fog a kislány pattani, nem lesz fesztivál,tehát nem lesz semmi az egészből. Ezt megunják.

Engem is szekáltak a suliban,szemüveges,csúnyácska,kutyabolond kislány voltam. Kutyabolond maradt meg felnőtt korban is. Nos én úgy csináltam mintha meg sem hallottam volna, úton haza a suliból sírtam persze. De ott erős voltam és azt mutattam,hogy nem érdekel amit mondanak. Aztán leszálltak rólam. Látták nem érnek el vele semmit.Igazából én utána ehhez edződtem középsuliban is volt némi szekálás,de már fel sem vettem. Ha kiállok magamért sajnos rosszabb lett volna. Így 2-3 alkalom után leszálltak rólam. Nálam ez működött. Lehet itt is ezt kéne.

Leírtakból bármit tehetsz nem fog változni semmi,mivel mindenki ellened és a lányod ellen van kb.

Vagy elkéne költözni. Bár tesóm gyerekeinek én is simán levágnék egy két nyaklevest,csak a mihez tartást véget. Bár én húgommal vagyok olyan jó viszonyban,hasonló helyzetben nekem hinne nem a gyerekeinek.

Habár jelenleg egyikőnknek sincs gyereke.

2020. okt. 21. 22:11
 47/50 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon egyszerű: fogod magadat és a családodat és téptek innen jó messzire, többet szóba nem állva a tesód tulok hordájával... Legalábbis a józan ész ezt diktálná, meg az is, ha esetleg szempont, hogy a gyereked szóba álljon-e veled majd önellátóként, vagy nem...
2020. okt. 22. 00:03
 48/50 anonim ***** válasza:
67%

Meg engem nem érdekelnének, hogy rokon kölkök, baxnám ki őket a csukott ablakon, utánuk meg a "kedves" szülőket és nem érdekelne, anyámék mit mondanának...

Mintha ismerős lenne a sztori, pár hónapról ezelőttről... Vagy ugyanaz, ahol a kislány tabletét eltörték a kuzinék?

2020. okt. 22. 00:05
 49/50 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ha nem csak te, de még a férjed is akkora balfax, hogy férfi létére még ő sem rendezi le ezt a két gembaxt, ugye nem lepődsz meg, ha a lányod 18 éves kora után minden kapcsolatot megszakít a családjával, első sorban veletek? Mert megérdemlitek, hogy felnőtt emberekként ilyen bénák vagytok...
2020. okt. 22. 00:12
 50/50 anonim ***** válasza:
82%
A tesód (bátyád) mekkora nulla egy ember már. Mondjuk az emberek egy része ilyen. Versengenek hogy na kit sikerül lelkileg tönkretenni, aztán ez meg túlerőben van a két kölkével. Ja úgy könnyű. Bárcsak ilyen emberek nem léteznének. Én mondjuk rühellem a bullykat, valószínű nem tennék zsebre amit kapnak tőlem, és itt mindháromról beszélek, mert a tesód is az.
2020. dec. 4. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!