Unokatesók rendszeresen bántják a lányomat, annyi rá a válasz, hogy "ők a vendégek"?
2-3 hetente vannak itt egy hétvégét (szüleimnél lakunk a lányommal, férjemmel). Olyankor őrültek háza van.
A bátyám gyerekei 13 és 10 évesek, az én lányom 9.
Igen, sokszor tényleg kis nyámnyila, de az a b.szogatásáradat (már bocsánat), amit kap, nem normális. Bántják, piszkálják szóval, beszólogatnak neki hogy szemüveges, hogy hosszú a haja, hogy milyen az arca (szerintük csúnya), meg kishordónak hívják. A lányom ezt egy ideig tűri, utána persze, hogy elszakad nála is a cérna és olyankor sajnos nagyon kivetkőzik magából. Csapkod, nekik megy/menne, sír, kiabál és olyankor nagyon nehéz megnyugtatni. Ez nekik csak olaj a tűzre és még jobban piszkálják. Anyukám meg már csak arra ér oda, hogy az én lányom csinálja a fesztivált szerinte... És hogy neveljem meg, meg hogy a másik kettő vendég, hogy viselkedik velük a lányom...
Már próbáltam beszélni a unokaöcséimmel, szépen és csúnyán is. Beszéltem az öcsémmel is, hogy elhiszem, hogy az iskolában ők a menő gyerekek, de állítsanak már magukon. Ő annyit mondott, hogy inkább a lányommal beszélgessek el a dührohamairól és vigyem el szakemberhez.
A sógornőmmel is beszéltem, ő azt ígérte még nyáron, hogy lesz beszélve a fiúkkal otthon. Nem tudom, hogy ez megtörtént-e, de változás nincs.
Tanácstalan vagyok, eddig még csak-csak elkerültük őket, mert kirándultunk, fagyiztunk, mentünk valamerre mindig. De jön a hideg, rossz idő, nem tudunk reggeltől estig odalenni.
Szerintetek mit csináljak? Beszéljek minden ilyen után a két gyerekkel, hátha egyszer megunják a fejmosást?
Egy hangfelvevo progi indítása a lányod telojan a zsebben úgy hogy bármikor elérhető vagy.
és a lányodnak megmondani ha nem bírja jöjjön hozzád azonnal
hangfelvétel lejatszas és a 2 srácnak ez alapján egy pofon de úgy izomból
lehúzol egy akkora pofont a piszkálódó gyerekeknek, hogy a fal adja a másikat
legalább tudni fogjuk, honnan tanulta a kislány, hogy beszólásra üssön.
Ebből a lányodnak annyi fog megmaradni, hogy az anyja nem állt mellé, mikor bajban volt (és igaza van).
Itt egyetlen megoldás van, hogy amikor bántják a lányodat, akkor nme csak ülsz a fotelban kukoricát rágcsálva és sopánkodsz, hogy jajj szegény kislányomat bántják, hanem odamész, és megrángatod a fiúkat, és közlöd velük,hogy ennek itt és most vége.
Azt meg külön nem értem, hogy anyukádat miért nem tetted helyre? Mi az hogy ők a vendégek?! Hát pofám leszakad! Úgy leteremtettem volna anyámat egy ilyen szituban, hogy mégis hogy képzeli, hogy ez normális viselkedés a fiúk részéről? Te csak állsz ott tátott szájjal, és nem véded meg a gyereked? nem állsz ki mellette? Nem mondasz ellent anyádnak, hogy megvédd a gyereked?
Költözzetek el, és ott teljes mértékben alkalmazhatod az "én házam, én szabályaim" elvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!