Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesók rendszeresen...

Unokatesók rendszeresen bántják a lányomat, annyi rá a válasz, hogy "ők a vendégek"?

Figyelt kérdés

2-3 hetente vannak itt egy hétvégét (szüleimnél lakunk a lányommal, férjemmel). Olyankor őrültek háza van.

A bátyám gyerekei 13 és 10 évesek, az én lányom 9.

Igen, sokszor tényleg kis nyámnyila, de az a b.szogatásáradat (már bocsánat), amit kap, nem normális. Bántják, piszkálják szóval, beszólogatnak neki hogy szemüveges, hogy hosszú a haja, hogy milyen az arca (szerintük csúnya), meg kishordónak hívják. A lányom ezt egy ideig tűri, utána persze, hogy elszakad nála is a cérna és olyankor sajnos nagyon kivetkőzik magából. Csapkod, nekik megy/menne, sír, kiabál és olyankor nagyon nehéz megnyugtatni. Ez nekik csak olaj a tűzre és még jobban piszkálják. Anyukám meg már csak arra ér oda, hogy az én lányom csinálja a fesztivált szerinte... És hogy neveljem meg, meg hogy a másik kettő vendég, hogy viselkedik velük a lányom...

Már próbáltam beszélni a unokaöcséimmel, szépen és csúnyán is. Beszéltem az öcsémmel is, hogy elhiszem, hogy az iskolában ők a menő gyerekek, de állítsanak már magukon. Ő annyit mondott, hogy inkább a lányommal beszélgessek el a dührohamairól és vigyem el szakemberhez.

A sógornőmmel is beszéltem, ő azt ígérte még nyáron, hogy lesz beszélve a fiúkkal otthon. Nem tudom, hogy ez megtörtént-e, de változás nincs.

Tanácstalan vagyok, eddig még csak-csak elkerültük őket, mert kirándultunk, fagyiztunk, mentünk valamerre mindig. De jön a hideg, rossz idő, nem tudunk reggeltől estig odalenni.

Szerintetek mit csináljak? Beszéljek minden ilyen után a két gyerekkel, hátha egyszer megunják a fejmosást?

2020. okt. 20. 13:58
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
38%

Kicsibarany !

A kérdező anyjának a vendégei. Tudod,annak a nőnek a vendégei, akinél a kérdező lakik a férjével meg a gyérekével. Hát nem a kérdező az, aki meg szabhatja ám, hogy ki jön vendégségbe a másik házába.

2020. okt. 20. 18:17
 32/50 anonim ***** válasza:
80%

Mi az, hogy “megszabni”?!

Nehogy már megszabás legyen az, hogy szólni mer, hogy a két kis tetű terrorizálja a kislányt!

Aki mellesleg ugyanúgy a nagyiék unokája.

2020. okt. 20. 18:19
 33/50 anonim ***** válasza:
80%

34!

Értő olvasás? Másodikos anyag. Nem szabhatja meg, hogy a lakás tulajdonosa, akinél ő szívességből lakik kit és mikor fogad.

A kölkökre rá kell szólni, az nem is kérdés.

2020. okt. 20. 18:22
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
#31 na azon jól átsiklottam :D ezesetben tényleg az elköltözés a legjobb megoldás, nem is csak emiatt a probléma miatt
2020. okt. 20. 18:32
 35/50 anonim ***** válasza:
86%

Akkor te térj rá az értő olvasásra.

Mert egy: a kérdező sehol nem írt olyat, hogy ki akarja tiltani a két gyereket.

Kettő: ha a 30-asba kötsz bele, ő sem azt írta, hogy a kérdező mondja meg kerek-perec az anyja házában, hogy nem mehetnek. Az meg nehogy már megszabás legyen, hogy szólni merészel. Hogy a nagyiék hogy döntenek ennek tudatában (miért ne mondhatnák, hogy ne jöjjenek, ha így viselkednek, talán ismered őket?), az pedig már az ő dolguk, nem a tiéd, hogy itt fröcsögj.

2020. okt. 20. 19:23
 36/50 anonim ***** válasza:
20%

36!

1. Kérlek idézd pontosan hol írtam azt, hogy a kérdező ki akarja őket tiltani! Ja, hogy nem irtam ilyet? De erdekes. Megsem megy az értő olvasás, ugye? Annak irtam, aki szerint ki kell oket tiltani.

2. A 30. kommentje: "...miért látjátok őket vendégül?"

Még mindig nem a kérdező vendégei, hanem az anyjáé, akinek a hazában élnek.

2020. okt. 21. 06:04
 37/50 anonim ***** válasza:
73%
#36 én vagyok a #30 és FELFOGTAM
2020. okt. 21. 08:10
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy itt már háború indult. De hol a kérdező? Ugyanis szóltak hozzá is kérdések, de végül itt hagyta ezt az egészet mint kutya azt a bizonyost.
2020. okt. 21. 09:42
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy. Nem tudom elképzelni a szitut. Ilyenkor odamész és szépen addig alázod a 2 kis rohadékot, amíg nem fakadnak sírva és nem szállnak le a lányodról. Egy idő után majd kussban fognak ülni a sarokban.
2020. okt. 21. 09:53
 40/50 anonim ***** válasza:
84%
A kérdező lelépett, biztos most rúgja tökön a két genyót.
2020. okt. 21. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!