Kölcsönkért egy közeli hozzátartozóm lakásra?
Figyelt kérdés
Én olyan vagyok, aki beosztja a pénzt, sőt igyekszem befektetni, kamatra, hozamra játszani. Nincs szükségem kacatokra, felesleges dolgokra, holmikra, nyaralni is 15 éve voltam utoljára.
Közeli hozzátartozóm ellenben szórja a pénzt, lassan középkorú, és saját lakás kell neki, már megvan a szerződés, hitelre természetesen, de önerőre kellene neki pénz.
Mindig minden pénzt elköltött, alig spórolt, most pedig egy drága, 500ezres telefont fog venni. :) És engem nyaggat, hogy adjak kölcsön, telefonra....
Ki hogyan vélekedik?
2020. okt. 13. 21:04
32/34 anonim válasza:
Social distancing szempontjából érdemes megfontolnod a dolgot: ha adsz nekik, jó eséllyel kerülni fognak utána, nehogy szóba kerüljenek a pénzügyek :-)
33/34 anonim válasza:
Az első és talán legfontosabb kérdés,hogy honnan tudja,hogy neked van pénzed,vagy,hogy épp mennyi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!