Van olyan közeli hozzátartozód, akivel megszakítottad a kapcsolatot?
Hát a bátyjámmal kellene megszakítanom elsősorban a család tagjaim közül. Vannak, akik a szívemben pótolják a hiányát...
Évekig nem szólt hozzám, mert neki nem tetszett, hogy egy nálamnál idősebb férfival jöttem össze, stb. Még a szüleimmel sem beszélt, csak Apámmal, akivel soha nem volt jó a kapcsolata, akkor is csak azért, mert az érdeke úgy kívánta.
A napokban elromlott egy cucc a háztartásban, vártuk, hogy jön megnézni, megszerelni, mivel megígérte! Nem jött. Titokban füvezik, engem meg kikiabált az otthona előtt mindenféle alkoholistának, közbe csak alkalomadtán iszogattam.
Ha tehetném nem egy valakivel szakítanám meg a kapcsolatot, számtalan ember létezik, aki rászolgál a szeretetre, nem kell a rokonsághoz ragaszkodni, főleg,ha ők sem ragaszkodnak hozzád a megfelelő egyenességgel és tisztelettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!