Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki volt a legközelebbi hozzáta...

Ki volt a legközelebbi hozzátartozód aki meghalt?

Figyelt kérdés
Hány évesen, és mi történt vele?Mennyire volt nehéz feldolgozni a halálát?
2018. márc. 4. 12:09
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező: Nekem édesapám távozott el 15 éves koromban sajnos elég nehéz volt fel dolgozni magamban ezt a tényt lelkileg de végül sikerült.

fiú vagyok 20 éves

2018. márc. 4. 12:23
 2/36 anonim ***** válasza:
89%

Anya, 13 voltam, SLE.

Nem tudom, sikerült-e, mert azzal voltam elfoglalva, hogy apámat kihúzzam a szrból, nem volt időm sajnálgatni magamat.

2018. márc. 4. 12:24
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyapám. Mivel 7 éves voltam, nem úgy fogtam fel még akkor, meg régóta kórházban volt már, tudtuk, hogy nem sok van neki hátra. 57 éves volt és rákos.
2018. márc. 4. 12:25
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

A bátyám. Kicsit több mint fél éve. Öngyilkos lett, 38 éves volt. Nem sikerült még feldolgozni, és egyelőre nem is tudom elképzelni, hogy valaha menni fog...

29/N

2018. márc. 4. 12:34
 5/36 anonim ***** válasza:
99%
Férjem, és az 5 éves iker fiaim. Autó balesetben haltak meg, több mint 25 éve. Ma már együtt tudok vele élni, de feldolgozni sosem tudtam.
2018. márc. 4. 12:38
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám.

Fél gyerekkoromat ott töltöttem mivel pár utcányira laktak és anyuék dolgoztak, 15 éves voltam, rettentően megviselt.

Egyszer álmodtam aztán vele hogy beszéltem vele hogy engedjem el mert neki se én nekem se könnyű így, és nemsokára úgy is találkozunk.

Mikor felébredtem hihetetlen megkönnyebülést éreztem, nem hiszek ezekbe a misztikus dolgokba, de addig nagyon szenvedtem a halála miatt.

Amúgy tüdőembólia,83 éves volt.

2018. márc. 4. 12:40
 7/36 anonim ***** válasza:
98%

Húgom 19 évesen a nyáron, autóbalesetben. Most sem fogtam még fel, nagyon megviselt, idén érettségizne. Amikor a szalagavatója lett volna minket a családot is meghívtak, hogy mégis részese volt annak a környezetnek,ballagásra is meghívtak, de nem mentem el és nem is fogom, mert nem bírnám érzelmileg.

A barátjával mentek volna kirándulni mikor beléjük hajtott oldalról egy szabálytalanul közlekedő. A barátja túlélte karcolásokkal, de azóta szinte tiszta roncs. Szüleink szemébe azóta nem is tud nézni.

2018. márc. 4. 12:48
 8/36 anonim ***** válasza:
89%

Apukám, 11 éves voltam, 41 évesen halt meg cukorbetegségben.

Megtanultam vele élni.

23N

2018. márc. 4. 13:00
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, pedig nem a barát volt a hibás, nem?

Persze, gondolom, úgy érzi, hogy miért ő élte túl, és a húgod nem.

Sajnálom 😢

Nekem apukám 31 volt, mikor meghalt, én 3.5, szóval nem igazán fogtam fel, nen is emlékszem rá.

Közeli rokon, akit felfogtam és megviselt, a nagymamám, 10 éve, 83 éves volt.

2018. márc. 4. 13:02
 10/36 anonim válasza:
100%
Unokabátyám,18 éves volt és hazafelé egy fesztiválról a vasútállomáson felmászott egy tehervonat tetejére és agyonütötte az áram. 10 éves voltam akkor,igazából egy délutánt végigsírtam és annyi volt egész könnyen feldolgoztam,mondjuk valószínűleg azért is mert nem volt szoros kapcsolatom vele,amikor a baleset történt akkor már két éve nem láttam azelőtt. 14/L
2018. márc. 4. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!