Ki volt az utolsó legközelebbi hozzátartozótok, akit elveszítettetek, mert elhalálozott? Mikor?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 15:23
1/20 anonim válasza:
Az unokanővérem, tegnap. 43 múlt, méhnyakrák.
És bár nem hozzátartozó, de volt osztálytársam, kolléganőm szintén tegnap. Novemberben múlt 40 éves, mellrákja volt.
A tavalyi év katasztrófa volt, sajnos :(
3/20 anonim válasza:
Nagypapám 3 évvel ezelőtt halt meg, tüdőrákban. Az orvosok azt mondták, kb. másfél-két éve van még hátra, utána végül is 4 évig élt még, szóval "szerencsések" voltunk, sokat tudtunk még vele lenni.
4/20 anonim válasza:
Dédnagymamám 5 éves halt meg. Én nem igazán ismertem őt. Mert 2 évesen találkoztam vele egyszer aztán már nem.
5/20 anonim válasza:
Édesanyámat vesztettem el 2014 februárjában
borzasztóan hiányzik
6/20 anonim válasza:
A babám (4 hónapos terhesség) egy éve.
7/20 anonim válasza:
Senki olyan nem halt meg, akit ismernék. Amúgy a dédim, mikor 1,éves voltam.
8/20 anonim válasza:
Augusztusban az imádott nagymamám. Azóta sem tudom feldolgozni.
9/20 anonim válasza:
Apu, 8 éve 45 évesen. Agydaganat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!