Volt már olyan, hogy akkor jöttetek rá, hogy mennyire szerettek valakit, mikor elveszítettétek őt?
Van egy jó hírem, ha tovább gondolod lehet nem jó, de én most nem fogom, csak elkezdeni :D
Statisztika, hogy a fiatal...sőt, későbbi kapcsolatok sem túlságosan tartósak, így feltehetőleg nemsokára felszabadul újra a fiú...és innen akkor nem folytatom :D
te sem tudod mit akarsz.
ezek miatt nem hibáztatlak viszont ha mégegyszer meglátom h egy férfit az érzelmei írányítanak és emiatt leszólják ösztönállatnak nevezik fejbelövöm magam.
Olyan volt, hogy ostromolt egy fickó, de több szempontból is kizártam, hogy vele kezdjek. Viszont beszélgetni imádtam vele. És milliószor megmondtam neki, hogy én meg ő együtt soha... Tudomásul vette, nem is találkoztunk.
Csak nekem hiányzik a beszélőkéje évek után is. Viszont szerelmes most se tudnék lenni belé.
De ha igen, akkor sem lenne abból túl jó kapcsolat, mert nem hiszem, hogy elhinné, hogy hirtelen belészerettem. NEki is van esze.
Kérdés, hogy te hogyan hárítottad el a srácot, meg mennyiszer. Szóval tuti biztosra mondtad neki anno a nemet?
Mert ha újra próbálkozna nálad és belemennél, lehet azt hinné, csak megszántad, vagy valami.
Volt egy fiú még évekkel ezelőtt.
Nagyon rövid ideig tartott a kapcsolat (amiben amúgy semmi sem történt akkor), nem is vettem komolyan, meg megbántott vmivel, és akkor szakítottam vele (azt mondta, hogyha annyi miatt képes vagyok szakítani vele, akkor inkább tényleg ne legyünk együtt...)
Ahogy telt az idő, egyre többet gondoltam rá, és bántam a szakítást. Csak akartam Őt látni még1x, volt egyfajta különös vonzalom, csak le akartam vele feküdni. És az volt a durva, hogy az alatt az idő alatt nem beszéltünk, de Ő keresett meg ezzel, valahogy célzott rá, hát belementem. Azt hittem előtte, hogy megkapom, azt kész, ennyi. És nem:-S Rájöttem, hogy halálosan szerelmes vagyok belé. Aztán nem keresett megint. Nem bírtam ki, felhívtam, megpróbáltam összeszedni az érzéseimet. Találkoztunk, megint lefeküdtünk, aztán párszor még msn-en beszéltünk, és hirtelen minden megszakadt, soha többet nem keresett. Nem tudom, mivel érdemeltem ezt ki, miért nem kaptam választ, egyszerűen semmit... Még mindig fáj, pedig évek teltek el :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!