Ki volt az utolsó legközelebbi hozzátartozótok, akit elveszítettetek, mert elhalálozott? Mikor?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 15:23
11/20 anonim válasza:
Nagypapám, két éve.
Nem olyan közeli pedig apukám unokatestvére, kb. 1 éve.
13/20 anonim válasza:
Édesapám 5 hónapja öngyilkos lett. Feldolgozhatatlan és rettentő fájdalmas :(
14/20 anonim válasza:
Édesapám, februárban. 49 éves volt és SM-es, már hosszú évek óta :(
15/20 anonim válasza:
Nagyapám. 4 nap múlva lesz 2 éve.
Nagyon sajnálom, hogy elment. De már nagyjából sikerült feldolgozni, már amennyire fel lehet...
16/20 anonim válasza:
Legjobb barátom 1 éve balesetben.
17/20 anonim válasza:
Nagymamam 5 eve..... azota hala a jo istennek senkit.... edesanyam oreg felek h elveszitem dr remelem h a jo isten ad meg par evtizedet neki... nagyon leepult az utóbbi 3 evben.. :(
18/20 anonim válasza:
Édesanyám, 2013 májusában, 47 évesen. Tüdődaganatban, amit se ő se mi nem tudtunk. Elmondhatatlanul hiányzik.
25N
19/20 anonim válasza:
Fiam 19 evesen ongyilkos lett. 20 eve lesz az iden juliusban.
20/20 anonim válasza:
7 éve a dédnagyapám beteg volt :(
Boni 2013 május 23.(szerdán)(kan)
Kivi 2013 július(szombaton)(sisakos kaméleon(fiú))
Maszat 2015 november közepén(csütörtökön)(szuka)
Huncutka 2015 november közepén(szombaton)(kandúr)
Remélem nem haragszol hogy állatokat is írtam,de nekem már családtagnak számítottak :"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!