Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elofordult-e veletek, hogy...

Elofordult-e veletek, hogy egy elhunyt hozzatartozotok megjelent almotokban, hogy elbucsuzzon toletek?

Figyelt kérdés

En mar hallottam 1-2 ismerostol ilyesmit...

Nekem ma delben halt meg a nagymamam,hirtelen tortent,szivinfarktust kapott.Nem tudott tolunk elbucsuzni,pedig annyira jo lett volna.Belegondoltam,hogy mi lenne,ha almomban megjelenne es elkoszonne...de nem tudom ,olyan furcsa erzeseim vannak vele kapcsolatban...mintha felelem is lenne...pedig nagyim volt es marad is,szeretem ot,akkor meg is mitol felek?Teljesen ki vagyok borulva a halala ota,felfoghatatlan...mar most hianyzik...akkor mi lesz kesobb?:((

2009. aug. 2. 22:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%

ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!

Nagyon nehéz lehet most neked.

Nekem van egy történetem az anyósom jelent meg álmomban két alkalommal is.Neki méh rákja volt és iszonyú fiatalon ment el.A halála után odaköltöztem a páromékhoz mert nem volt nő a háznál és mostam,főztem takarítottam.De az apósom mégis kiutált és haza kellett költöznöm.Nagyon rosszul esett hisz mindent megcsináltam.Akkor éjjel megjelent és azt mondta,hogy ne haragudjak rá ő ilyen.Másodjára meg egy évvel ez az est után történ mert megszületett a lányom és álmomban láttam anyósomat amint egy hófehér ágyon feküdt és fehér ruha volt rajta.Odavittük neki a kicsit és mondta,hogy nagyon szép és,hogy vigyázzunk rá.

Nem kell félni az ilyen álmoktól.Most még szerintem nem fog történni semmi mert várod.Az ilyesmi akkor jön ha nem úgy alszol el este,hogy rá gondolsz.

2009. aug. 2. 23:06
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jelent már meg elhunyt, de nem az én hozzátartozóm, hanem valaki másé, akit én nagyon szeretek, az ő apját én nem ismertem, rég meghalt, csak fényképen láttam, és egyszer álmomban megjelent, biztos, hogy ő volt. Nem beszélt, de valamit mégis üzenni akart, vagy üzent is, csak én még nem tudtam megfejteni. De nagyon megnyugtató volt a jelenléte, és valahogy áradt belőle, hogy kedvel engem, meg mint ha azáltal nyugodna meg a lelke, hogy mellettem jó helyen tudná a fiát.
2009. aug. 2. 23:08
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
Sajnálom , hogy elvesztetted a nagyid.Én nagyon sokáig álmodtam anyukámmal. Volt, hogy dühös voltam rá és nekimentem(még élt soha nem tettem volna) Szerintem ez is hozzátartozi ahhoz, hogy fel tudjuk dolgozni a hiányt. Ha az életben nincs az agyunk álmunkban előhozza. A félelem pedig abból adódik, hogy tudod, ő már meghalt és nem kellene látnod, s ez még álmodban is ott van. Teljesen normális amit érzel és az is, hogy álmodsz vele. Ez idővel ritkulni fog és egyre kevébé lesz félelmetes. Az űr amit szeretteink hagynak, nagyon sokáig megmarad.
2009. aug. 2. 23:08
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, ami történt, és őszinte részvétem.

Nehéz lehet neked, mikor az én nagymamám meghalt, 2 napig sírtam utána, azt hitték anyámék, hogy pszichológushoz kell menjek. Aztán hirtelen elmúlt a fájdalom. Persze azóta is hiányzik nekem, a szüleimnél is jobban szerettem őt. Már nem él egy nagyszülőm se, anyai nagyapámat nem is ismerhettem :(

Azóta talán 2x álmodtam vele, egyszer egy szörnyen nagy butaságot, a másikra már nem emlékszem. De mindkét álom olyannak tűnt, mintha meg sem halt volna.

18/F

2009. aug. 2. 23:16
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekemévekkel ezelőtt halt meg nagyim és most álmodtam vele.

Életben volt, de tudtam h nem élt előtte, csak most újra, vagy ilyesmi, de mégse volt félelmetes. Ölelgettem, és hoztam neki kedvenc fagyijából ( fura h álmomban is tudtam mi az.9)

2009. aug. 2. 23:23
 6/27 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a valaszokat es az egyutterzest:)

Ha valakinek meg tortent hasonlo elmenye kerem irja meg.

2009. aug. 2. 23:28
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyszer történt ilyen... :[

Nagynénémet (anyukám húgát) nagyon szerettem, pici koromtól szinte a második anyukám volt, ha beteg voltam, ő maradt otthon velem, mert anyukám a munkájától nem ért rá...

Nyugodtan mondhatom, hogy egész életében a második anyukám volt, nagyon-nagyon szerettem! Neki nem született gyereke, férje is hamar elhagyta, mi voltunk a családja...

10 évvel ezelőtt történt, hogy nagyon beteg lett, kórházba került, gyógyíthatatlan volt a betegsége, egyre nagyobb fájdalmai voltak...

Nagyon ki voltam borulva, rettentően sajnáltam, teljesen tehetetlen voltam, tudtam, hogy hamarosan elveszítjük.

Hetekig tartott a haldoklása!

Egyik éjszaka különös álmom volt : álmomban megjelent a nagynéném, nagyon békés arccal, nyugodt volt és engem is nyugtatott, hogy nincs semmi baj, nyugodjak meg, mert ő jól van, ne aggódjak, mert nem fáj semmije! 8-o

Még arra is emlékszem, hogy álmomban a teljes alakját láttam, de mintha sugárzott volna, fény vette körül...

Megnyugtatott az álmomban, de én mégis sírtam és arra ébredtem fel, hogy zokogok!!!

Valamiért azonnal tudtam, hogy MOST HALT MEG!

Reggel felhívtam a kórházat és kiderült : tényleg éjszaka meghalt a nagynéném!!! Kb. abban az időben, mikor az álmomban megjelent!

Döbbenetes volt és kicsit ijesztő is, sosem hittem volna, hogy ilyen létezik.

Azóta már sok év eltelt, azóta egyszer sem jelent meg az álmomban, pedig nagyon-nagyon hiányzik, gyakran szükségem lett volna rá, volt mikor "hívtam" is, de semmi... :[

A halála után kiderült, hogy rám hagyta a lakását és minden értékét, ezzel szinte az életemet mentette meg, mert így el tudtam menekülni az anyósom házából, amire addig semmi esélyem nem volt.

2009. aug. 2. 23:33
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt már hasonló. Azt álmodtam, hogy felébredek, és, hogy látok egy női alakot az ágyam mellet. Később láttam az arcán, hogy a 10 éve elhunyt nagymamám az, és nagyon megörültem neki, teljesen biztonságban éreztem magam. Úgy gondoltam, eljött hozzám, hogy vigyázzon rám. Nem mondott semmit, csak nézett és mosolygott. Szívesen látnám mégegyszer :)
2009. aug. 2. 23:39
 9/27 anonim válasza:
100%
Rajongásig szerettem imádtam a nagyapámat,én is megéreztem hogy baj van,legalábbis olyan furcsa érzés rossz kedve lett úrrá rajtam..és fél óra múlva csörgött a telefon anyám volt hogy meghalt nagyapám..kint dolgoztam Bécs-ben..rettenetesen hiányzik nekem,pedig már 6 éve hogy nincs velünk,de a mai napig emlegetik a barátaim is hogy milyen jó fej volt az öreg kár hogy már nincs többé,álmodtam azóta vele,de nem elbúcsúzott csak beszéltünk álmomban..és olyan jó volt újra látni hallani a hangját..őszintén együtt érzek veled.
2009. aug. 3. 00:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nagybátyámmal álmodtam halála után egy-két nappal. Öngyilkos lett.

Azt álmodtam h a temetésére mentünk és egyszer csak megjelent, mindenkit üdvözölt és mi meg csak néztünk h most akkor nem halt meg vagy mi történt? Aztán mosolyogva belefeküdt egy üvegkoporsóba mindenki szeme láttára és mondta h neki mennie kell...

Ez elég durva volt :S

2009. aug. 3. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!