Elofordult-e veletek, hogy egy elhunyt hozzatartozotok megjelent almotokban, hogy elbucsuzzon toletek?
En mar hallottam 1-2 ismerostol ilyesmit...
Nekem ma delben halt meg a nagymamam,hirtelen tortent,szivinfarktust kapott.Nem tudott tolunk elbucsuzni,pedig annyira jo lett volna.Belegondoltam,hogy mi lenne,ha almomban megjelenne es elkoszonne...de nem tudom ,olyan furcsa erzeseim vannak vele kapcsolatban...mintha felelem is lenne...pedig nagyim volt es marad is,szeretem ot,akkor meg is mitol felek?Teljesen ki vagyok borulva a halala ota,felfoghatatlan...mar most hianyzik...akkor mi lesz kesobb?:((
Részvétem..
Mondj el egy két imát, segít a dolgon..
Nekem az apám halt meg 3 éve ugyanigy, igaz ö elözönap rendezkedett, és mindenhol rendet rakott ahol csak tudott Nem volt valami jö a viszonyunk sosem, generációs problémák miatt ö majdnem 3x annyi idös volt mint én!
Nem vettem komolyan az utolsó szavait sem!
3 éve halt meg és fél éve jelent meg álmomban egy alkalommal hajnal 5 kor mert mindig akkor indult munkába vagy 30 éven át, kb egy perc mulva ébresztett a telefonom uh nem láthattam sokáig.
A halála óta nagyon sokmindent megértettem és sokat változtam.
Álmomban nem láttam haragot az arcán inkább olyan megkönnyebbült büszkeséget.
Azóta nem jelent meg egyszer sem, pedig amig élt minden héten álmodtam vele.
Nem szoktad érezni hogy kiráz a hideg?
Én gyakran éreztem a halált követö hónapokban.
Apukám rák miatt nagy fájdalommal, de hirtelen ment el... A temetését megelőző napon a sógornőm aludt az ágyában, és álmában megjelent apum. Azt mondta neki: "Ne sírjatok, nekem jobb, mert már nem szenvedek a fájdalomtól."
Igaza van.
Sajnos én nem álmodtam vele, pedig szerettem volna :(
07:23
Most erősnek kell lenned!Biztos ő is ezt szeretné!Nem hinném,hogy így akar látni téged sírva és szomorúan.Én hiszek benne,hogy még egy darabig itt vannak köztünk és látnak minket.És meg is próbálnak kapcsolatot teremteni csak a nagy fájdalomtól nem "halljuk".
Gondolni fogok rád szerdán!Kitartás!
Reszvetem!
En rendszeresen almodok, mamammal, tatammal es apummal.
Sajnos csak latom oket, de valamiert soha nem tudok beszelni veluk, pedig nagyon szeretnem.
Amikor felebredek, akkor mindig megnyugszom, hogy azert akarmilyen rossz gyerek voltam, meg mindig gondolnak ram :))
32/N
Részvétem.
Nekem 2006.dec.-ben hunyt el az anyósom,sajnos nem szeretett sosem(legalább is nem mutatta és nem éreztette),a halálakor sem tudott személyesen elbúcsúzni tőlem,és 2 nappal utána megjelent álmomban.Bocsánatot kért,és elbúcsúzott.
Ugyan ez megtörtént a nővérkém halála után is(2007),csak ő nem bocsánatot kért,ha nem megnyugtatott,hogy most már nem szenved(4 évig rákos volt).
Nem szabad félni az álmoktól,azok mindig vmit akarnak nekünk súgni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!