Ki volt a legközelebbi hozzátartozód aki meghalt?
Születésemkor apai nagyapám, nem ismertem, tüdőrák.
13 éves koromban édesanyám, gyomorrakban, 33 éves volt.
Rá pár hónapra apai nagymamám, méhrák.
3 évvel ezelőtt édesapam, tüdőrák, 27 áttéttel.
Most leszek 33 éves, pont mint anyum mikor meghalt.
Teljesen feldolgozni soha nem fogom.
Van egy 8 éves kislányom, ő. akiért élek.
(a szülés azon a napon indult meg, amikor anyum meghalt)
Az összes nagyszülőm meghalt már. Akikkel közeli kapcsolatban voltam, ők gyerekkoromban haltak még meg, és gyerekként nem ért traumaként a dolog. Szerintem a gyerekek nem tudják felfogni még teljesen az életet és a halált, szóval sokkal könnyebben túlteszik magukat valaki halálán.
A nagymamám, akivel nem voltam egyáltalán közeli viszonyban néhány éve halt meg 91 évesen. Az ő halála pedig azért nem érintett meg, mert előtte már vagy 10 éve nem is láttam.
A nagymamám kb 18éves koromban hagyott itt. Előtte a nagypapám 2 hónappal korábban halt meg gégerákban.
Két éve a bátyám hagyott itt hirtelen, aki a halálát megelőző nap töltötte a 40-ik szülinapját. Reggel már nem kelt fel. Szívével volt gond, nem volt előjele. A bátyámat még nem tudtam feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!