Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki volt a legközelebbi hozzáta...

Ki volt a legközelebbi hozzátartozód aki meghalt?

Figyelt kérdés
Hány évesen, és mi történt vele?Mennyire volt nehéz feldolgozni a halálát?
2018. márc. 4. 12:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Születésemkor apai nagyapám, nem ismertem, tüdőrák.

13 éves koromban édesanyám, gyomorrakban, 33 éves volt.

Rá pár hónapra apai nagymamám, méhrák.

3 évvel ezelőtt édesapam, tüdőrák, 27 áttéttel.

Most leszek 33 éves, pont mint anyum mikor meghalt.

Teljesen feldolgozni soha nem fogom.

Van egy 8 éves kislányom, ő. akiért élek.

(a szülés azon a napon indult meg, amikor anyum meghalt)

2018. márc. 5. 08:30
 32/36 anonim ***** válasza:
Nagyapám. 76 volt és prosztatarákos. Most volt augusztusban. Tudtuk, hogy ez lesz, mert orvosok megmondták. (Neki nem mondtuk meg, de ő is tudta biztos, nem volt hülye.) Annyit azért sajnálok, hogy anyám (a lánya) 50. (Október 3.) És az én 18. (Október 14.) születésnapomat nem élhette meg. Viszonylag jól kezelem. Bár néha álmodok róla...
2018. márc. 5. 15:04
 33/36 anonim ***** válasza:
Apai nagyszüleim haltak meg 5-6 éve, illetve apám testvére 10 éve. Nem érintett meg egyik sem, szerintem az élet velejárója a halál. A fiatalok halála inkább tragédia.
2018. márc. 6. 05:37
 34/36 anonim ***** válasza:

Az összes nagyszülőm meghalt már. Akikkel közeli kapcsolatban voltam, ők gyerekkoromban haltak még meg, és gyerekként nem ért traumaként a dolog. Szerintem a gyerekek nem tudják felfogni még teljesen az életet és a halált, szóval sokkal könnyebben túlteszik magukat valaki halálán.

A nagymamám, akivel nem voltam egyáltalán közeli viszonyban néhány éve halt meg 91 évesen. Az ő halála pedig azért nem érintett meg, mert előtte már vagy 10 éve nem is láttam.

2018. márc. 7. 18:35
 35/36 anonim válasza:

A nagymamám kb 18éves koromban hagyott itt. Előtte a nagypapám 2 hónappal korábban halt meg gégerákban.

Két éve a bátyám hagyott itt hirtelen, aki a halálát megelőző nap töltötte a 40-ik szülinapját. Reggel már nem kelt fel. Szívével volt gond, nem volt előjele. A bátyámat még nem tudtam feldolgozni.

2018. márc. 7. 20:39
 36/36 anonim válasza:
A bátyám, 24 éves volt.
2018. márc. 18. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!