Kölcsönkért egy közeli hozzátartozóm lakásra?
Én olyan vagyok, aki beosztja a pénzt, sőt igyekszem befektetni, kamatra, hozamra játszani. Nincs szükségem kacatokra, felesleges dolgokra, holmikra, nyaralni is 15 éve voltam utoljára.
Közeli hozzátartozóm ellenben szórja a pénzt, lassan középkorú, és saját lakás kell neki, már megvan a szerződés, hitelre természetesen, de önerőre kellene neki pénz.
Mindig minden pénzt elköltött, alig spórolt, most pedig egy drága, 500ezres telefont fog venni. :) És engem nyaggat, hogy adjak kölcsön, telefonra....
Ki hogyan vélekedik?
Ill. lakásra kér kölcsön, a telefon alap, azt meg kell venni.
Nyilván nem adnék, röhejes. Egyrészt semmi sem garantálja, hogy visszakapom, bukok a kamaton, és nem hiszem, hogy "függőket" droggal kell segíteni.
Ne a te pénzeddel akarjon boldogulni, ne adj!
Te meg nyugodtan menj el nyaralni, ha kölcsön adni lenne pénzed.
A bank is azért kéri az önerőt, mert ilyen embernek nem ad!
Mondd meg neki, hogy te befekteted a pénzt, és az fial, ő nem tud olyan jó kamatot adni rá, ami miatt megérné neked, és hogy ő kockázatos kölcsönkérő is, nem mersz adni.
" most pedig egy drága, 500ezres telefont fog venni."
Ez beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!