Masnak is van ilyen problemaja a szuleivel? Mit tehetnek?
A szuleim nagyon konzervativan gondolkodnak. 21 eves vagyok es nem lehet nemi eletem (meg szuz vagyok). Ha elmegyek valahova este, otthon kell lennem 9-re legkesobb es gyakran megjegyzeseket tesznek, hogy "nehogy aztan bajt okozz", "hazassag elott nincs szex" stb. Mit tehetnek? Meg baratnom sem lehet, mert nem hagyjak. Azt mondtak, raerek 30 eves korom utan, addig meg tanuljak, dolgozzak, alapozzam meg a jovomet. Szerintetek tenyleg realis elvaras ez? Meg sosem volt baratnom, de maganyos vagyok es szeretnek egyet. A szuleimnek emlitettem ezt, de nem ertenek meg, azt mondjak, hogy tul fiatal vagyok ehhez. Mivel tudnam oket meggyozni? Meg egyetemre jarok, igy elkoltozni nem tudok es nem is akarom oket magukra hagyni, egyetlen fiuk vagyok es otthon sokat kell segitenem, mert a szuleim fizikalisan mar nem mindent tudnak megcsinalni (60 ev koruliek).
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!