Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Masnak is van ilyen problemaja...

Masnak is van ilyen problemaja a szuleivel? Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

A szuleim nagyon konzervativan gondolkodnak. 21 eves vagyok es nem lehet nemi eletem (meg szuz vagyok). Ha elmegyek valahova este, otthon kell lennem 9-re legkesobb es gyakran megjegyzeseket tesznek, hogy "nehogy aztan bajt okozz", "hazassag elott nincs szex" stb. Mit tehetnek? Meg baratnom sem lehet, mert nem hagyjak. Azt mondtak, raerek 30 eves korom utan, addig meg tanuljak, dolgozzak, alapozzam meg a jovomet. Szerintetek tenyleg realis elvaras ez? Meg sosem volt baratnom, de maganyos vagyok es szeretnek egyet. A szuleimnek emlitettem ezt, de nem ertenek meg, azt mondjak, hogy tul fiatal vagyok ehhez. Mivel tudnam oket meggyozni? Meg egyetemre jarok, igy elkoltozni nem tudok es nem is akarom oket magukra hagyni, egyetlen fiuk vagyok es otthon sokat kell segitenem, mert a szuleim fizikalisan mar nem mindent tudnak megcsinalni (60 ev koruliek).

21/F

2010. aug. 7. 19:04
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Mar probaltam tobb modon...szep szoval, kemenyebben, de anyu megsertodik, azt mondja, hogy nem szeretem oket, napokig nem szol hozzam, apu meg nekem esik fizikalisan amint valami nem ugy van, ahogy eloirja. Es ne higyjetek, hogy tanulatlanok es primitivek. Apu ugyved, anyu tanar volt (mar rokkantnyugdijas).
2010. aug. 7. 19:31
 22/42 anonim ***** válasza:
96%
költözz,menekülj
2010. aug. 7. 19:31
 23/42 anonim ***** válasza:
96%
B+ nehogymár irányítsanak 21 évesen, ülj be a kocsidba, azt szarj rá a fejükre!Anno nekem is ilyen konzervatívak voltak az őseim, de kinőttek belőle!19/F
2010. aug. 7. 19:33
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi zsarolás, én mikor elköltöztem már nem magyarázkodtam. Hívtam egy költöztető kamiont és mentem a rokonhoz, nem hívtam őket.
2010. aug. 7. 19:33
 25/42 anonim ***** válasza:
83%
kérj halasztást az egyetemen és menj el külföldre au-pairnek vagy házi betegápolónak (anyukád rokkantnyugdíjas, szóval ezt még tapasztalatnak is beírhatod).... nem kell szólni a szüleidnek róla, csak pakolj össze és indulj
2010. aug. 7. 19:34
 26/42 anonim ***** válasza:
60%
Elkőször is tanulj valamilyen küzdősportot, hogy ha apuka megint olyan kedvében van, véresre verd.
2010. aug. 7. 19:39
 27/42 anonim ***** válasza:
96%
Baromi egyszerű: ha faternak arra van ereje, hogy elpüföljön, mint egy középkori idióta, akkor azért nem olyan sajnálni való. Másik: én megmondanám, hogy a kölcsönös egymásrautaltság jegyében ők engedjenek kicsit hosszabb pórázon, és Te pedig maradsz és segítesz, amiben tudsz. De ha nem vetkőzik le ezt a BETEGES bizalmatlanságot, azzal egy életrevalótlan puhap öcsöt nevelnek belőled, akin mindenki röhögni fog egy idő után. Ezt akarják? Ha hosszabb a póráz, maradsz, ha továbbra is ez a csököttség marad, akkor lépsz. Hidd el ha normálisak, megértenek majd.
2010. aug. 7. 19:43
 28/42 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell verekedni, az erőszak erőszakot szül. Szelíd szavakkal értelmesen, higgadtan, heves érzelmek nélkül kezelhetőek az ilyen emberek, nekem ilyen szüleim vannak. Az erőszakos válasz, idegeskedés nem vált be. Finoman viccelődni kell. Tervezni a jövőt és építeni szükséges, lehet hogy külföldön ki tudná magát pihenni és nem lenne annyira kikészülve,de ott is szolgaságra lenne kényszerülve (au-pair, ápolás).
2010. aug. 7. 19:44
 29/42 anonim ***** válasza:
96%
Ismerős a helyzet. A barátnőm szülei dettó ilyenek voltak amikor elkezdtünk járni (akkor 20 évesek voltunk). Nem aludhattunk együtt (se nálam, se Nála) és este 10-re mindig otthon kellett lennie. Egyszer indultunk valahová, amikor utánunk szólt az apja, hogy a saját érdekében legyen itthon este 10-re. Én egy kicsit ittas voltam és rávágtam, hogy nem kell estének és sötétnek lennie ahhoz, hogy szexeljünk, hanem például délután kettőkor is ugyanolyan jól esik. Volt 2-3 hét mosolyszünet, de belátták, hogy igazam van. Azóta minden rendben.
2010. aug. 7. 19:48
 30/42 anonim ***** válasza:
74%
19:44...én írtam a külföldet...voltam au-pair heti 20 óra meló volt, minden plusz óráért kifizettek, egyáltalán nem voltam szolga ;)
2010. aug. 7. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!