Nem hiszem, hogy másnak van ilyen problémája. Egy tévéműsor miatt?
Huszonéves lány vagyok, párom egy tízessel idősebb. Nem élünk együtt, igazából nem is sokat találkozunk, de eddig minden Megasztár műsort együtt néztünk oly módon, hogy skypon tartottuk közben a kapcsolatot, és folyamatosan megbeszéltük, hogy ki mit is gondol éppen.
Ő Tolvai Renátának szurkolt, abszolút kedvence volt, sokszor annyira dicsérte már előttem, mintha szerelmes lenne belé. Nem is rejtette véka alá, teljesen nyíltan csinálta, hogy Reni így, Reni úgy, milyen szexi, micsoda lábak, érzéki száj, az a fejtartás, micsoda szexualitás árad belőle, micsoda tehetség, Sanders biztos nem kellene neki, ha egyszer vele találkozna, stb. Egy ilyen után ott akartam hagyni a francba a skypon, hogy ezt nem hallgatom, na akkor azzal jött, hogy de én vagyok neki, meg hát az én lábam szebb, stb. Aztán még ő sértődött meg, hogy én túljátszom a féltékenykedést, és akkor nem beszél velem, úgyhogy csak az lett, hogy ő hagyott ott skypon, holott én szándékoztam őt otthagyni.
Minden héten ez volt, hogy a Reni milyen sikeres és gyönyörű, nekem meg csak egy rétegműsorom van egy rétegrádiónál, amit ha 100 ember hallgat, akkor sokat mond, de őőőőőő hallgatja (ez ki volt emelve).
Szabályos lúzernek érzem magam emiatt, mert én nem vittem semmire, ő pedig bukik az ilyen sikeres csajokra. Nekem is mindig mondta, hogy legyek nagy ember, vegyem magam körbe nagy emberekkel. Ami eddig összejött, az úgy látszik, hogy kevés. A külsőmet is kifogásolta sokszor úgy, hogy közben Renike volt a tökéletes álomnő.
Most bele se mertem gondolni a mai döntőbe, hogy mi lesz, ha ez a csaj megnyeri, akkor én hogy fogok szorulni. Hát megnyerte. És mit gondoltok, mi volt? Ott voltam skypon szokás szerint, és ma egyáltalán fel se jött, sms-t se írt, egyáltalán nem keresett meg. Gondolom, egyedül akarta kiélvezni az álomnő győzelmét. Talán, hogy én semmit se mondhassak rá. Azóta, gondolom, erre veri magát, hogy győzött, ugye, ő megmondta, jó nő, naugye, stb.
Istentelen nagy lúzernek érzem magam, és azt sem tudom, hogy mikor fog megkeresni megint, egyáltalán hogyan tovább.
Ezzel a Renivel már ki van a f.a.s.z.o.m!
Mikor láttam, hogy megnyerte mérgem leköptem a tv-t, de nem tudom miért tettem, hiszen nekem kellett letakaítani azt is!
A párom meg mint egy kiskutya a gazdájának úgy örvendezett!
1, egyáltalán nincs jó alakja, olyanok a lábai mint egy elefántnak, a segge tök lapos, abban a fekete hosszú ruhában, most nagyon jól látszott, hogy milyen szépen terül a hája...pfff a haja a sok lakktól egyre csak szökébb, na meg ez a pöszeség nagyon tuti.....
Csak riszálja magát, nem csinál semmi mást, közbe az értelem halvány szikrája sem csillog a szemében!
Szánalmas!!!
Ö még nem sikeres, csak valamelyik kiskapujában ugrál a kilincsért!!!
Mindezzel azt szándékozom elmondani, hogy nem vagy lúzer, a pasik meg tökmindegy ,hogy ki nyerte meg, csak látvány izgatja a fantáziájukat...!!!!!
Köszönöm, hogy írtatok! Az a helyzet, hogy szeretem, és a kapcsolat sem friss már, de mindig éreztem valahol ezt a bizonytalanságot benne. Egyszer mondtam is neki, hogy ha szebbet, sikeresebbet találna, akkor biztos lecserélne, erre nem az volt a válasz, akármekkora hazugság is lett volna, hogy áááááádehogy, hanem az, hogy a szebbek, sikeresebbek úgysem állnának vele szóba (!).
Itt a karácsony, ez most egyáltalán nem hiányzott. Annyira rettegek attól, hogy egyedül kell töltenem, mert bár megígérte, hogy velem lesz, most mégsem keresett meg, amit nem érzek jó jelnek, tekintve az elmúlt heteket.
Mondtam neki már azt is, hogy minden lesznek a tévében szebbek, sikeresebbek, azt nézheti egész nap, úgysem az az élet, de egyik fülén be, a másikon ki. Gondolom, valamilyen női hisztinek vehette ezt tőlem.
Engem is 24/7 sminkben szeretne látni, pedig most nem azért mondom, mert persze, hogy én is szebb vagyok sminkben, de ki az, aki állandóan abban ül? Már bőröm se lenne! Még a kozmetikus is megdicsérte, hogy bababőröm van, el ne rontsam vakolattal. De ez kell, mert a tévében is ezt látja. Egyébként már majdnem 40 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!