Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hiszem, hogy másnak van...

Nem hiszem, hogy másnak van ilyen problémája. Egy tévéműsor miatt?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, párom egy tízessel idősebb. Nem élünk együtt, igazából nem is sokat találkozunk, de eddig minden Megasztár műsort együtt néztünk oly módon, hogy skypon tartottuk közben a kapcsolatot, és folyamatosan megbeszéltük, hogy ki mit is gondol éppen.

Ő Tolvai Renátának szurkolt, abszolút kedvence volt, sokszor annyira dicsérte már előttem, mintha szerelmes lenne belé. Nem is rejtette véka alá, teljesen nyíltan csinálta, hogy Reni így, Reni úgy, milyen szexi, micsoda lábak, érzéki száj, az a fejtartás, micsoda szexualitás árad belőle, micsoda tehetség, Sanders biztos nem kellene neki, ha egyszer vele találkozna, stb. Egy ilyen után ott akartam hagyni a francba a skypon, hogy ezt nem hallgatom, na akkor azzal jött, hogy de én vagyok neki, meg hát az én lábam szebb, stb. Aztán még ő sértődött meg, hogy én túljátszom a féltékenykedést, és akkor nem beszél velem, úgyhogy csak az lett, hogy ő hagyott ott skypon, holott én szándékoztam őt otthagyni.

Minden héten ez volt, hogy a Reni milyen sikeres és gyönyörű, nekem meg csak egy rétegműsorom van egy rétegrádiónál, amit ha 100 ember hallgat, akkor sokat mond, de őőőőőő hallgatja (ez ki volt emelve).

Szabályos lúzernek érzem magam emiatt, mert én nem vittem semmire, ő pedig bukik az ilyen sikeres csajokra. Nekem is mindig mondta, hogy legyek nagy ember, vegyem magam körbe nagy emberekkel. Ami eddig összejött, az úgy látszik, hogy kevés. A külsőmet is kifogásolta sokszor úgy, hogy közben Renike volt a tökéletes álomnő.

Most bele se mertem gondolni a mai döntőbe, hogy mi lesz, ha ez a csaj megnyeri, akkor én hogy fogok szorulni. Hát megnyerte. És mit gondoltok, mi volt? Ott voltam skypon szokás szerint, és ma egyáltalán fel se jött, sms-t se írt, egyáltalán nem keresett meg. Gondolom, egyedül akarta kiélvezni az álomnő győzelmét. Talán, hogy én semmit se mondhassak rá. Azóta, gondolom, erre veri magát, hogy győzött, ugye, ő megmondta, jó nő, naugye, stb.

Istentelen nagy lúzernek érzem magam, és azt sem tudom, hogy mikor fog megkeresni megint, egyáltalán hogyan tovább.

2010. dec. 18. 00:38
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
69%
Ha a műsor miatt gáz lenne szakítani, emiatt "vitázni" nem az????
2010. dec. 18. 01:34
 22/60 A kérdező kommentje:
Monyóka, te mit tennél a helyemben?
2010. dec. 18. 01:35
 23/60 anonim ***** válasza:
84%
Nem a megasztár miatt, hanem azért, mert egyébként is alig találkoztok és még így is folyamatosan a földbe döngöli az önbizalmadat és nincs tekintettel egyáltalán rád, úgy viselkedik veled, mint valami haverjával a kocsmában, és egyáltalán...
2010. dec. 18. 01:36
 24/60 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy butus kérdés, szerintem kár filozófiai mélységekbe bocsátkozni, mert a kettő kizárja egymást! :D VICC, hogy ilyen van és még el is mondják!!!
2010. dec. 18. 01:36
 25/60 A kérdező kommentje:

A 81 %-os 01:36-os válaszolónak igaza van, csak az a baj, hogy ő simán így terítené mindenkinek, hogy a megasztár miatt.

A másik 01:36-os, Monyóka pedig szerintem nem írna ilyet, ha:

1. a helyemben lenne

2. ha nő lenne (szerintem férfi)

2.

2010. dec. 18. 01:38
 26/60 A kérdező kommentje:
Hopp, a második kettes már nem kell oda, bocsánat.
2010. dec. 18. 01:39
 27/60 anonim ***** válasza:
39%

Mit tennék?

Először is!

Ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt, 24 éves létemre SOHA nem lenne a vőlegényem és köztem vita...

Gyerek koromban sem lehetett volna talán, mert már akkor is tudtuk minek hol a helye, mit hol és hogy értékel egy egészséges tudattal és lélekkel megáldott ember.

Szóval nekem ezzel a dologgal alapvető problémáim vannak és a megoldás ami engem gondolkozásra késztet, hanem a miértje!

Értesz engem?

2010. dec. 18. 01:40
 28/60 anonim ***** válasza:
51%
Én próbálnék segíteni, de nem értem egy ilyen dologból, hogy lehet gond köztetek?
2010. dec. 18. 01:42
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ha ezzel tisztában vagy, hogy mekkora egy gyökér, és az tart vissza, hogy fú másoknak majd azt mondja, hogy a megasztár miatt szakítottunk, akkor megérdemlitek egymást, sajnálom.
2010. dec. 18. 01:42
 30/60 anonim ***** válasza:
30%
Pontosan hány éves vagy?
2010. dec. 18. 01:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!