Masnak is van ilyen problemaja a szuleivel? Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
A szuleim nagyon konzervativan gondolkodnak. 21 eves vagyok es nem lehet nemi eletem (meg szuz vagyok). Ha elmegyek valahova este, otthon kell lennem 9-re legkesobb es gyakran megjegyzeseket tesznek, hogy "nehogy aztan bajt okozz", "hazassag elott nincs szex" stb. Mit tehetnek? Meg baratnom sem lehet, mert nem hagyjak. Azt mondtak, raerek 30 eves korom utan, addig meg tanuljak, dolgozzak, alapozzam meg a jovomet. Szerintetek tenyleg realis elvaras ez? Meg sosem volt baratnom, de maganyos vagyok es szeretnek egyet. A szuleimnek emlitettem ezt, de nem ertenek meg, azt mondjak, hogy tul fiatal vagyok ehhez. Mivel tudnam oket meggyozni? Meg egyetemre jarok, igy elkoltozni nem tudok es nem is akarom oket magukra hagyni, egyetlen fiuk vagyok es otthon sokat kell segitenem, mert a szuleim fizikalisan mar nem mindent tudnak megcsinalni (60 ev koruliek).
21 vagy, azt csinálsz, amit akarsz...csajozz be és járj haza, akkor amikor neked tetszik ;)
2010. aug. 7. 19:07
2/42 A kérdező kommentje:
Egyszer volt olyan, hogy kesobb mentem haza, mert akkor meg nem volt kocsim, a busz sokat kesett. A szuleim azt hittek, hogy hazudtam, ezert apam nagyon kemenyen megvert, szoval nem merem megtenni. Szerintuk en meg gyerek vagyok.
2010. aug. 7. 19:10
3/42 anonim válasza:
Huha nehéz helyzetbe vagy, de szerintem mondd el nekik hogy megbízhatnak benned... Írásodból azt veszem ki hogy nagyon ellehetsz keseredve.. És mondd meg nekik hogy nem vagy már dedós hanem felnőtt ember vagy! Egy vasárnapi délután jól jöhet hogy megbeszéljed velük a dolgokat állj a sarkadra én ezt tudom tanácsolni.! 18L
2010. aug. 7. 19:11
4/42 anonim válasza:
manapság már pasiznak meg csajoznak a 13 évesek és a szüleik tudtára.....(bár nekem most nincs barátom xD 13L) amúgy meg felnőtt ember vagy azt csinálsz amit akarsz...ennyi:) 1. válaszolóval egyetértek! csajozz be:D
2010. aug. 7. 19:11
5/42 anonim válasza:
2 válaszoló vagyok :( Nagyon sajnállak ha van kedved akkor beszélgethetnénk!
2010. aug. 7. 19:12
6/42 anonim válasza:
Bocsánatot kérek, mert megfoglak bántani a válaszommal, bár nem bántásból írom.Anyuci apuci egyetlen kicsi fiacskáját neveltek belőled.És te szépen bele is törődsz ebbe.Ha azt mondják ne csajozz, te nem csajozol.Már el lehet otthonról költözni, albérletben lakni, egyetem mellett dolgozni, és eltartani magadat.Bár az márfelelősség, és nem olyan kényelmes.
2010. aug. 7. 19:13
7/42 A kérdező kommentje:
Es az is gond, hogy kerdezgetnek, hogy "ugye nem tortent meg...?". A rokonok elott is a becenevemen szolitanak, mint egy 5 evest, ami nagyon ciki, de hiaba mondom nekik, azt mondjak, hogy en orokre a kisfiuk leszek. :/
2010. aug. 7. 19:13
8/42 anonim válasza:
Szerintem félnek, hogy egyedül maradnak, és akkor nem lesz aki segítsen nekik.De ez nem normális dolog.Persze ahogy tudsz segíts, de a saját életedet is alakítani kell, sok mindenből kimaradsz.A fiam 17 éves, én annak örülök, hogy vannak barátai, van barátnője, persze a partyzás csak nyáron van, mert tanulni is kell valamikor, de nem lehet ennyire egy fiatalt korlátozni.
2010. aug. 7. 19:14
9/42 anonim válasza:
Én azt mondom, élj úgy, ahogy szeretnél, mivel az élet nagyon rövid, és később sok mindent bánhatsz majd, viszont ne hagyd magukra a szüleidet sem, érezzék, hogy lehet rád számítani. Így talán majd elfogadják, hogy már nem vagy gyerek. Szedd össze magad, teremts egyensúlyt. Magadnak is, másoknak is kedvezz. Egészséges önzőség szükséges az élethez. Mindenki önző. Aki nem, az szenved. Csak tartsd a mértéket, ne ess végletekbe!
2010. aug. 7. 19:14
10/42 anonim válasza:
Mond azt nekik, hogy már megtörtént egy k*rvával mert nem tudtál várni, aztán majd ráébrednek, hogy mit tettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!