A barátomnak van egy komoly problémája. Hogyan lehetne neki segíteni?
Egy szóval ő egy igazi szorongós művészlélek(24F). Az a helyzet, hogy igazából nincsenek olyan emberek, akikkel jól érezné magát, rajtam kivül, de szüksége lenne olyan barátokra, akikkel kötetlenül, spontán tudna beszélgetni, akik inspirálják.
22L
Én is ilyen vagyok mint a barátod, csak a párommal érzem jól magam. Nem tudom, hol találhatnék magamhoz hasonló embereket, de ha valaki tudja, szívesen veszem a válaszokat. Tudom, hogy ez nem segít rajtad, csak azért írom le, hogy lásd, nem vagytok egyedül a problémával :)
29/l
Énekel. Ő azt mondja, hogy középszerű,de szerintem egyáltalán nem az és aki hallotta már, ugyanezen a véleményen van. Most vett szuper8-as tekerős kamerát, azzal akar filmezni, de mellette még fotózik, dobol, gitározik és zongorázik is.
Utolsó lány. Ti eddig mivel próbálkoztatok?
Lassan én is itt tartok, pedig régen egy társasági ember voltam, a szorongásaimat is leráztam, élveztem pár évig, most már (külső okokból) vége ennek. Most meg már csak a kedvesemmel érzem jól magam. Nekem is hiányoznak mások, meg félek így a túlzott kötődéstől, hogy kikészítene egy esetleges szakítás (nem úgy néz ki, de sose lehet tudni).
Annyit mondok, nem biztos, hogy hasonló művészlelkeket kellene neki keresi barátnak. Rám a fokozott irodalmi, kulturális érdeklődés jellemző, de csak egy olyan párom volt, akit ugyanilyen mélységben érdekeltek ezek a dolgok - és 2 bonyolult, szeszélyes jellem nem biztos, hogy jól kijön. Utána inkább a személyiséget néztem azon túl, hogy vonzzon az illető.
Én is azzal a problémával küzdöttem, mint a barátod. Én filmrendezőnek készülök, egyik ismerősöm által ismerkedtem meg egy baráti társasággal, akikkel maximálisan megértem magam. Én azt mondom, hogy ismerkedjen neten bölcsészekkel, velük jól lehet filozofálgatni.
21/L
hagyni kell. úgyis a saját dinamikánk szerint alakul az életünk. ezekben a barátság, szerelem dolgokban a tudatosság és a tudatosan szervezett élet hozhat változást de nagy eséllyel nem lesz tartós.
ha szüksége van barátokra, akkor majd lesz neki spontán, időt kell hagyni a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!