Masnak is van ilyen problemaja a szuleivel? Mit tehetnek?
A szuleim nagyon konzervativan gondolkodnak. 21 eves vagyok es nem lehet nemi eletem (meg szuz vagyok). Ha elmegyek valahova este, otthon kell lennem 9-re legkesobb es gyakran megjegyzeseket tesznek, hogy "nehogy aztan bajt okozz", "hazassag elott nincs szex" stb. Mit tehetnek? Meg baratnom sem lehet, mert nem hagyjak. Azt mondtak, raerek 30 eves korom utan, addig meg tanuljak, dolgozzak, alapozzam meg a jovomet. Szerintetek tenyleg realis elvaras ez? Meg sosem volt baratnom, de maganyos vagyok es szeretnek egyet. A szuleimnek emlitettem ezt, de nem ertenek meg, azt mondjak, hogy tul fiatal vagyok ehhez. Mivel tudnam oket meggyozni? Meg egyetemre jarok, igy elkoltozni nem tudok es nem is akarom oket magukra hagyni, egyetlen fiuk vagyok es otthon sokat kell segitenem, mert a szuleim fizikalisan mar nem mindent tudnak megcsinalni (60 ev koruliek).
21/F
az ilyen szerencsétlennek ugranak bele általában egy kényszerházasságba csak hogy mielőbb eltudjanak otthonról menni,jövöképed ez:Elveszed az első bigét aki rádmosolyog ,a nászéjszakán kiderül nem jó a szex,mégis csinálsz neki két gyereket persze közben szeretőzöl aztán szépen le is lépsz a szeretővel,szép hosszú válóper lekisérült szülők,gyerekek,gratulálok a szüleidnek jó nevelés nagyon boldog leszel.
A helyedben menekülnék rájuk se szarnék,unokatesóm volt hasonló cipőben 22 évesen levegőt se vehetett engedély nélkül nem oknékül él külföldön és havonta egyszer jön haza.Menekülj mert garantáltan szarrá megy az élted.
A szüleid mérgező módon viselkednek, erre rá kell döbbenned. Van egy olyan könyv, hogy Mérgező szülők, ha beleolvasol, le van írva benne majdnem szóról szóra a te eseted, mint iskolapélda erre. Miután ezt be tudod ismerni magadnak, és fel tudod dolgozni, változtatnod kell rajta.
Az én anyám egyedül van, mert apám sincs, mégis elenged, hogy családom lehessen, még azt se bánná, ha a férjem után kellene költöznöm az ország másik végébe, mindig azt mondja, majd meglesz ő, ne vele törődjek. A te szüleid ott vannak egymásnak segítségnek. Na és ha nem lenne gyerekük? Akkor is meg kellene lenniük valahogy. Nem azért szülünk gyereket, hogy nekünk segítsen. Jó, ha segít, meg kell is segítenie, ha megteheti, de nem a saját élete feláldozásával.
Szóval hajrá, merj lépni és bevállalni a cirkuszt (mert lesz!!), de ha ezen túlvagytok, akkor jön a te életed!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!