Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Masnak is van ilyen problemaja...

Masnak is van ilyen problemaja a szuleivel? Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

A szuleim nagyon konzervativan gondolkodnak. 21 eves vagyok es nem lehet nemi eletem (meg szuz vagyok). Ha elmegyek valahova este, otthon kell lennem 9-re legkesobb es gyakran megjegyzeseket tesznek, hogy "nehogy aztan bajt okozz", "hazassag elott nincs szex" stb. Mit tehetnek? Meg baratnom sem lehet, mert nem hagyjak. Azt mondtak, raerek 30 eves korom utan, addig meg tanuljak, dolgozzak, alapozzam meg a jovomet. Szerintetek tenyleg realis elvaras ez? Meg sosem volt baratnom, de maganyos vagyok es szeretnek egyet. A szuleimnek emlitettem ezt, de nem ertenek meg, azt mondjak, hogy tul fiatal vagyok ehhez. Mivel tudnam oket meggyozni? Meg egyetemre jarok, igy elkoltozni nem tudok es nem is akarom oket magukra hagyni, egyetlen fiuk vagyok es otthon sokat kell segitenem, mert a szuleim fizikalisan mar nem mindent tudnak megcsinalni (60 ev koruliek).

21/F

2010. aug. 7. 19:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
68%
19.51 az jó, örülök, hogy szerencsésen alakult.
2010. aug. 7. 19:54
 32/42 anonim ***** válasza:
84%
Istenem nagyon sajnálak téged!menj el tornázni valahová ott majd megismerkedsz egy két emberrel!az istenit néha el tudnám magam itt sírni, hogy milyen idióta emberek vannak ezen a kiba..ot világon!Ők is 30ok voltak mikor megcsináltak téged?ha akarsz beszélgethetünk gyere a nagy világba!!
2010. aug. 7. 19:54
 33/42 anonim ***** válasza:
70%
19:54 számolj, ha 60-asok a szülei, a kérdező meg 21 ;)
2010. aug. 7. 19:56
 34/42 anonim ***** válasza:
75%
Szia. Nekem erről az a véleményem, hogy ha ahhoz van energiája, hogy a felnőtt fiát megverje, akkor egy kis házimunka meg se kottyan neki, csak tudja hogy te úgyis mindent megcsinálsz helyettük, és ezt ki is használja. Hidd el, nincs olyan rossz állapotban az öreg. :)
2010. aug. 7. 19:56
 35/42 anonim ***** válasza:
95%
Nincs olyan rokon, barát, ahová el tudnál költözni? Ez nem egészséges amit veled csinálnak. Mondd meg nekik, h tudod, h szeretnek, és azt akarják, h velük maradj, de ha ezt folytatják, ezzel marnak el maguk mellől. Ha meg nem lehet velük beszélni, akkor pakolj, és költözz rokonhoz, vagy szeptembertől kollégiumba. Lehet, h idősek, és segíteni akarod őket, de ha apád mindig elver, ha vmi nem úgy van, ahogy neki tetszik, akkor nem is olyan tehetetlen és sajnálni való. Azt mondják, majd élj 30 évesen. Hogy? Akkor ők már 70 évesek lesznek, akkor még több segítség kell, és így tovább vagy majd 40 évesen keress barátnőt/feleséget? Ha most nem hagynak, egy normális nő sem fog szóba állni egy olyan pasival, akinek az életét ennyire befolyásolják a szülei. Vagy ha véletlenül találnál egy nőt akit szeretsz, ő is szeret téged, és elfogadja, h ennyire befolyásolnak, de mondjuk anyukának-apukának nem szimpatikus, akkor dobni fogod, csak azért, mert jujj mi lesz, ha ők nem szeretik?! Nőj fel végre, és kezdd el élni a saját életedet.
2010. aug. 7. 20:04
 36/42 anonim ***** válasza:
70%

az ilyen szerencsétlennek ugranak bele általában egy kényszerházasságba csak hogy mielőbb eltudjanak otthonról menni,jövöképed ez:Elveszed az első bigét aki rádmosolyog ,a nászéjszakán kiderül nem jó a szex,mégis csinálsz neki két gyereket persze közben szeretőzöl aztán szépen le is lépsz a szeretővel,szép hosszú válóper lekisérült szülők,gyerekek,gratulálok a szüleidnek jó nevelés nagyon boldog leszel.

A helyedben menekülnék rájuk se szarnék,unokatesóm volt hasonló cipőben 22 évesen levegőt se vehetett engedély nélkül nem oknékül él külföldön és havonta egyszer jön haza.Menekülj mert garantáltan szarrá megy az élted.

2010. aug. 7. 20:14
 37/42 anonim ***** válasza:
73%

A szüleid mérgező módon viselkednek, erre rá kell döbbenned. Van egy olyan könyv, hogy Mérgező szülők, ha beleolvasol, le van írva benne majdnem szóról szóra a te eseted, mint iskolapélda erre. Miután ezt be tudod ismerni magadnak, és fel tudod dolgozni, változtatnod kell rajta.

Az én anyám egyedül van, mert apám sincs, mégis elenged, hogy családom lehessen, még azt se bánná, ha a férjem után kellene költöznöm az ország másik végébe, mindig azt mondja, majd meglesz ő, ne vele törődjek. A te szüleid ott vannak egymásnak segítségnek. Na és ha nem lenne gyerekük? Akkor is meg kellene lenniük valahogy. Nem azért szülünk gyereket, hogy nekünk segítsen. Jó, ha segít, meg kell is segítenie, ha megteheti, de nem a saját élete feláldozásával.

Szóval hajrá, merj lépni és bevállalni a cirkuszt (mert lesz!!), de ha ezen túlvagytok, akkor jön a te életed!

24/L

2010. aug. 7. 20:18
 38/42 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi, de mégis honnan a búbánatból tudnának a szexuális életedről? :) Most nem azért, de egy fiúnál még vizsgálattal sem lehet megmondani, hogy szűz-e vagy sem. Barátnőd meg lehet, behazudsz egy két előadást az órarendedbe, legfeljebb nem mutatod be otthon, de könyörgöm állj már a sarkadra! Felnőtt férfi vagy!
2010. aug. 7. 21:40
 39/42 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem simán lehet barátnőd az egyetemen pl... nem mész be egy-egy előadásra akkor mi van, ha meg megtörténik nem kell tudniuk, ráadásul neked fizikai jele sincs a szüzesség elvesztésének. Igenis most kezdj el járni valakivel, hogy "megtanuld" a dolgot...amúgy ha mégsem jön össze, akkor se kétségbe. Férjem (műszaki fősulis) állandóan srácok között volt. középsuliban és főiskolán is. 23 éves volt, amikor találkoztunk teljesen véletlenül, azonnal szerelem lett belőle és mivel engem tiltottak a szüleim (mint téged, csak benne volt egy "k**áskodás" is a szent beszédekben), csak 8 hónapra rá történt meg és sajnos lehetőségünk sem volt a tiltás miatt...de gondolhatod, már a falat vakartuk...aztán mégis összejött. Ő 24 volt, én 19. Első volt mindkettőnknek...neki még az első csókja is velem volt. Most ő a férjem...és remélem semmit nem bánt meg:)
2010. aug. 7. 22:25
 40/42 anonim ***** válasza:
22.25 mióta vagytok házasok?
2010. aug. 7. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!