Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hiszem, hogy másnak van...

Nem hiszem, hogy másnak van ilyen problémája. Egy tévéműsor miatt?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, párom egy tízessel idősebb. Nem élünk együtt, igazából nem is sokat találkozunk, de eddig minden Megasztár műsort együtt néztünk oly módon, hogy skypon tartottuk közben a kapcsolatot, és folyamatosan megbeszéltük, hogy ki mit is gondol éppen.

Ő Tolvai Renátának szurkolt, abszolút kedvence volt, sokszor annyira dicsérte már előttem, mintha szerelmes lenne belé. Nem is rejtette véka alá, teljesen nyíltan csinálta, hogy Reni így, Reni úgy, milyen szexi, micsoda lábak, érzéki száj, az a fejtartás, micsoda szexualitás árad belőle, micsoda tehetség, Sanders biztos nem kellene neki, ha egyszer vele találkozna, stb. Egy ilyen után ott akartam hagyni a francba a skypon, hogy ezt nem hallgatom, na akkor azzal jött, hogy de én vagyok neki, meg hát az én lábam szebb, stb. Aztán még ő sértődött meg, hogy én túljátszom a féltékenykedést, és akkor nem beszél velem, úgyhogy csak az lett, hogy ő hagyott ott skypon, holott én szándékoztam őt otthagyni.

Minden héten ez volt, hogy a Reni milyen sikeres és gyönyörű, nekem meg csak egy rétegműsorom van egy rétegrádiónál, amit ha 100 ember hallgat, akkor sokat mond, de őőőőőő hallgatja (ez ki volt emelve).

Szabályos lúzernek érzem magam emiatt, mert én nem vittem semmire, ő pedig bukik az ilyen sikeres csajokra. Nekem is mindig mondta, hogy legyek nagy ember, vegyem magam körbe nagy emberekkel. Ami eddig összejött, az úgy látszik, hogy kevés. A külsőmet is kifogásolta sokszor úgy, hogy közben Renike volt a tökéletes álomnő.

Most bele se mertem gondolni a mai döntőbe, hogy mi lesz, ha ez a csaj megnyeri, akkor én hogy fogok szorulni. Hát megnyerte. És mit gondoltok, mi volt? Ott voltam skypon szokás szerint, és ma egyáltalán fel se jött, sms-t se írt, egyáltalán nem keresett meg. Gondolom, egyedül akarta kiélvezni az álomnő győzelmét. Talán, hogy én semmit se mondhassak rá. Azóta, gondolom, erre veri magát, hogy győzött, ugye, ő megmondta, jó nő, naugye, stb.

Istentelen nagy lúzernek érzem magam, és azt sem tudom, hogy mikor fog megkeresni megint, egyáltalán hogyan tovább.

2010. dec. 18. 00:38
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Mozisztár is lehetne, akkor is csak egy szánalmas, felszínes bunkó marad.
2010. dec. 18. 11:48
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő, hogy ha emberek már nyakig benne vannak valamiben, mennyire nem képesek tisztán látni!
2010. dec. 18. 11:54
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Nehqaragudj de a pasi azért van csak veled mert ő is tudja hogy jobbat nem tud megszerezni...
2010. dec. 18. 11:54
 54/60 anonim ***** válasza:
84%
azért valahol elszomorító, hogy ennyire beférkőzött a tv a magánszvérába. az öreg meg szimplán szánalmas, ha elhiszi, hogy az ott a tv-be mind igaz. az élet nem egy tv-műsor, nincs lehetőség jó vágásokra, és tökéletes megvilágításra. épp ettől emberi. de ha neki a művilág kell,akkor házasodjon össze a tévéjével.
2010. dec. 18. 16:27
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes egy probléma!Én ilyenből biztos nem csinálnék konfliktust.Ha viszont a párom a szemembe mondaná,hogy nem vagyok neki elég jó,de a jobbak meg nem állnak le vele,ezért éppenséggel én is megteszem,repülne,mint a győzelmi zászló!Az embernek pedig nem másnak,hanem önmagának kell megfelelnie.Ha te elégedett vagy magaddal,azzal;amit elértél,akkor minden oké.Nehogy már egy ilyen gyökér megrengesse az önbizalmad.Kivágnám,mint cicát anyagcserére....
2010. dec. 18. 16:28
 56/60 anonim ***** válasza:
50%
Tudod, az ilyen televíziós műsorok aztért viccesek, mert amíg megy, addig a benne szereplők, majd a nyertes is topon van(nak), de utána mindenki elfeledkezik róluk. Halottál mostanában akár Tóth Veráról, vagy Oláh Ibolyáról, vagy Caramelről? Nem, csak akkor, ha botrányba keverednek. Na, ennyit a sztárságról meg a csillogásról....
2010. dec. 18. 18:21
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem azért nem szakítassz vele mert szereted, hanem azért, mert félsz az egyedülléttől, kapcsolatfüggő vagy...gyenge vagy, önbizalomhiányos, már már kicsit szánalmas...még mielőtt megharagudnál, hogy ilyeneket írok rád, elmondom, hogy én is ilyen voltam...Attól féltem, hogy ha szakíttunk nem lesz senkim...és szakítottunk, nincs is senkim, neki van...na bumm! Meghaltam? Elsorvadtam? Nem...Erősebb vagyok mint hittem!
2010. dec. 18. 18:49
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek tők igaza van,inkább legyél egyedül,mint vergődj a látszatkapcsolatodban lábtörlőként mwalázkodva...Csak hogy legyen valakid ne legyél valakivel,neki is csak azér kellesz ám mert nálad jobbat úgyse kaphat meg,szamárnak,szexeszköznek meg te is megteszed....
2010. dec. 18. 18:51
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Először is tényleg lúzer vagy, úgyhogy jól érzed.

Másodszor: te nyilván szar csaj vagy, a csávó meg szar csávó. Nincs ezen mit szépíteni, ha kaphatnátok jobbat, azzal lennétek. Ha nem mondaná, hogy a Renike jobb csaj, akkor is azt gondolná. Ez így van a kapcsolatok 90%-ában legalább.

2011. jan. 8. 06:58
 60/60 anonim ***** válasza:
100%
Renike csak ürügy,lehetne a hentes lámya is,ő téged nem akar már....
2011. jan. 8. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!