Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van barátom? 16l
Figyelt kérdés
Tanácsokat szeretnék kérni hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van barátom.
Már egy hete járunk de még midig nem mondtam el a szüleimnek hogy van barátom....
Mostanába amúgy sem jó a kapcsolatom a szüleimmel így max.anyumnak merem elmondani de nagyon félek hogy balhé lesz...
2020. szept. 18. 16:14
11/19 anonim válasza:
Kedves 5-ös! Azzal mi a baj, ha valakinek 12 évesen barátja van? 7-es, neked még nagyjából igazad van...
13/19 anonim válasza:
12 évesen én még pokémont néztem, meg yu-gi-ohztam...
14/19 anonim válasza:
13-as! Én 17 évesen sem szexeltem meg berúgtam...
15/19 anonim válasza:
Nem.úgy tűnik, hogy olyan kapcsolatban vagytok. Miért akarod beavatni őket, ha nem vagytok olyan viszonyban?
Egy rendes szülő gyermek kapcsolatban folyamatosan van egy adatcsere, hogy kinek hogy zajlik az élete. Nálatok ez nincs meg. Ezzel nem arra utalok, hogy a szüleid szarok, hannem kimondom.
16/19 anonim válasza:
Mondjad nekik először azt, hogy leszbikus vagy. Utána ezen kiakadnak, és megnyugtatod őket, hogy van barátod.
17/19 anonim válasza:
Egy hét után miért kéne bejelenteni otthon? Jövő héten meg szólsz hogy vége? Majd akkor ha működik a dolog.
18/19 anonim válasza:
Lepontozhattok, de egy hetes "kapcsolat" még nem az a kategória amivel szaladnék apuékhoz, pláne ha zűrösek az otthoni viszonyok.
19/19 anonim válasza:
Nem kell elmondanod, észlelik rajtad hamarosan, nem hülék ők;)
Egy 1 hetes kapcsolat meg 1 hét múlva el is múlhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!