Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van barátom? 16l
Tanácsokat szeretnék kérni hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van barátom.
Már egy hete járunk de még midig nem mondtam el a szüleimnek hogy van barátom....
Mostanába amúgy sem jó a kapcsolatom a szüleimmel így max.anyumnak merem elmondani de nagyon félek hogy balhé lesz...
Ez van, ha nem beszélnek otthon egymással a családtagok...
Fokozatosan kellene: 1. van egy fiú, aki bejön 2. találkozgatunk 3. összejöttünk
És lehetőleg ne ronts a suliban, akkor elfogadják, előbb-utóbb.
Esetleg áthívhatnád vendégségbe, nem feltétlenül úgy mint a barátod, hanem mintha csak egy haver lenne. Egy kis szerencsével és odafigyeléssel jó benyomást kelthet, utána pedig talán könnyebb lesz elmondani, hogy összejöttél azzal a fiúval aki a múltkor nálatok járt.
Hacsak nem nagyon szélsőséges otthon a helyzet, akkor szerintem mindenképp oszd meg velük. Mégiscsak egy elég fontos dologról van szó, biztos ők is szeretnék tudni, hogy mi van veled. Ha kihagyod őket mindenből, akkor joggal érezhetik azt, hogy teljesen kirekeszted őket az életedből.
Mièrt lenne balhé abból, hogy egy 16 éves lánynak van barátja? Ez egy teljesen normális dolog. Miért félsz? A szüleid tiltanak a pasiktól vagy mi ennek az előzménye?
Hogy a kérdésre válaszoljak valamennyire... nekem 14 évesen lett először barátom, éppen foci vébé ment a tévében mikor mondtam anyáéknak, hogy összejöttünk. "Jól van kislányom, majd ha gondolod mutasd be, várjuk szeretettel." Aztán néztük a meccset.
Az eddigi 3 sorban:
1. Átjött, mint "haver". Hazament, megkérdeztem h mi a véleménye róla. Kedvelte. "Az jó, csak mert járunk 😃"
2. "Elmentem randizni, este 5re hazaérek. Oda megyünk az xy-ba, telefon lesz nálam."
3. "Elmegyek a barátomért. 5 perc és jövök vissza bemutatni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!