Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, hogy beszéljem meg a családdal, így csak 1-2 véleményre lennék kiváncsi. A végén úgyis nekünk kell megoldani Deazértna?
Párom 35 éves
Én 18 leszek 3 hét múlva
Rá 4 napra tervezzük az esküvőt, gyorsított eljárással
Ezzel semmi probléma nem LENNE (azthiszem)
Viszont itt jön a csavar, ami miatt nincs "habosbabostündérmese"
Múlt év decemberében édesanyámék úgy döntöttek, hogy ők hirtelen nem fogadnak el engem/minket párommal meg úgy az egész helyzetet
Eltiltottak ésmivelhogy fiatalkorúnak számítottam/számítok így esélyem sem volt szembeállni velük
Melózok, így mikor szünetem van/ végzek akkor találkozunk párommal...
Probáltuk megbeszélni velük, nemegyszer...
Mindig én jöttem ki szarul belőle, és az utolsó r*banc voltam a világ legnagyobb apakomplexusával (párom hál'isten mellettem állt, anyósómmal karöltve,a csillagokat lehoznám értük, ha tehetném)
Az esküvőre a meghívót megkapják...
Ha nem jönnek, elfogadom, bármennyire is fáj
Lehet hogy szarszemét vagyok, de magukat írják le azzal, ha a lányuk "nagynapján" nincsenek ott...
A kérdés csak annyi, hogy valóban én látom ennyire rosszul a dolgokat?
Én úgy gondolom, hogy amíg boldog vagyok mellette, addig nincs probléma, és ha mégis szarul jövök ki belőle, az is az én gondom, én másztam bele, nekem kell megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!