Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni,...

Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok sem férjhez menni, sem gyereket szülni? Miért kell ezen kiakadni?

Figyelt kérdés

Nem fogom titkolni, nem fogok hazudni, hogy még várunk vele, hogy még nem gondoltuk át. Nem, nem akarom sem a házasságot, sem a gyereket. Nem ártok én ezzel senkinek sem. Anyám meg állandóan azt hajtogatja, hogy úgyis addig rágja a fülemet a gyerekkel míg rá nem beszél. Pont így undorodom meg egyre inkább a dologtól, hogy heti rendszerességgel megpróbál rábeszélni, ahelyett, hogy békén hagyna. A munkahelyen is állandóan az ember fülét rágják, hogy remélem férjhez mész, remélem szülsz gyereket...stb. Mi a franc közük van hozzá?

Nem magamtól hoztam fel ezt a témát sosem, mindig valaki más hozza fel, én meg őszinte vagyok. Nem ártok ezzel senkinek sem. Jó, hogy már ki nem rúgnak emiatt.

2010. aug. 1. 21:02
1 2 3 4 5 6
 51/52 Sssaszem ***** válasza:
Sok okok miatt nem szeretnék szülni először is terhesgondozás aztán a kötelező orvosi vizsgálatok amiben benne van a vérvétel meg a cukorterhelés unalmas. Ott van ugye a császármetszés sajnos ami elkerülhetetlen nem fogok ott rinyálni, hogy ez meg az az orvos nem tetszik legyenek már kedvesek aranyosak. Ott van, hogy a beöntés amit alkalmaznak. Siralmas helyzetben vagyok, hogy a nőknek ennyit kell szenvedniük, mint a férfiaknak. Persze a férfiaknak nem nekik kell szenvedniük nem nekik kell kihordaniuk a magzatot. UTÁLOM AZ ÖSSZES NŐDOKIKAT.
2019. jan. 9. 13:19
 52/52 Sssaszem ***** válasza:
100%
Az élet szar a nők számára, mert nekik kell kihordaniuk a magzatot, nekem szerencsére nem kell szülnöm így alakult az életem, legalább nem kell kihordanom egy magzatot és megszülnöm egy gyereket. Nem beszélve arról, hogy milyne szar érzés amikor, sokáig vajúdsz meg sajnos ott van a császármetszés a pakliban. Inkább lovagolok. A férfiakra irigykedek, hogy de jó neki nem nekik kell kihordaniuk egy magzatot és megszülniük a gyereket. Nagyon boldog vagyok gyerek nélkül, inkább lovagolok a lovammal. Van nekem ennél jobb életem a lovardában, mint a kórházban levágni egy nagy hisztit, hogy nem akarok gyereket elvetetem nem érdekel.
2019. júl. 5. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!