Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni,...

Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok sem férjhez menni, sem gyereket szülni? Miért kell ezen kiakadni?

Figyelt kérdés

Nem fogom titkolni, nem fogok hazudni, hogy még várunk vele, hogy még nem gondoltuk át. Nem, nem akarom sem a házasságot, sem a gyereket. Nem ártok én ezzel senkinek sem. Anyám meg állandóan azt hajtogatja, hogy úgyis addig rágja a fülemet a gyerekkel míg rá nem beszél. Pont így undorodom meg egyre inkább a dologtól, hogy heti rendszerességgel megpróbál rábeszélni, ahelyett, hogy békén hagyna. A munkahelyen is állandóan az ember fülét rágják, hogy remélem férjhez mész, remélem szülsz gyereket...stb. Mi a franc közük van hozzá?

Nem magamtól hoztam fel ezt a témát sosem, mindig valaki más hozza fel, én meg őszinte vagyok. Nem ártok ezzel senkinek sem. Jó, hogy már ki nem rúgnak emiatt.

2010. aug. 1. 21:02
1 2 3 4 5 6
 21/52 Allison ***** válasza:
86%
Ha lenne egy kérdés ahol NORMÁLIS (és az nem normális hogy jaj meg fogja bánni meg önző- és??? kit érdekel hát legyen önző ha neki az a jó...) indokot adnak arra miért utálják azt aki nem akar gyereket akkor valószínűleg nem kéne mégegyszer megkérdezni...
2010. aug. 1. 23:33
 22/52 anonim ***** válasza:
49%

Lehet nem is azért vannak rád kiakadva,mert nem akarsz gyereket,hanem azért,mert nem vagy normális....

Na drága,akkor mégegyszer.

Sőt!Mint írtam már Teréz anyának se volt gyermeke(meg még rengeteg nőnek)mégse utálták stb őket.Jobban mondva nem ezért.

Nem tudom miért olyan baromi nehéz felfogni,hogy vannak emberek akik csesztetik a másikat ha kövér,ha sovány,ha van gyereke,ha nincs,ha rövid a haja,ha hosszú.Anyád ha szülnél valószínű találna mást,amiért zrikálhatna.Mondjuk miért szültél ilyen fiatalon gyereket,vagy miért nincs sapkád,munkatárdaid dettó....A másik...sok nőt nem azért néznek le,mert nincs gyereke(megint ugye Teréz anya),hanem mert értelmi képeségei a nullával egyenlők.Emelett még erőszakosak és tudálékossak is.

Szóval nem azt nem akarják elfogadni,hogy nem akarsz gyereket,hanem egyszerűen ilyenek.Esetleg röhögnek is rajtad,hogy így felfújod a témát..olyan is van...

Ezt egyébként én is,más is nem egyszer leírta...

Mit is nem lehet rajta érteni?

2010. aug. 2. 00:01
 23/52 anonim ***** válasza:
28%

Hozzáteszem előre kijelenteni valamit kategórikusan elég felelőtlenség.

Mert mondhatom,hogy ma este nincs kedvem hancúrozni(de mivel apjuk még fent van),lehet meggondolom magam...

Úgyhogy ez a de akkor se szülök,eszek húst,festetem vissza a hajam hupililáról barnára kijelentések elég éretlen személyiséget sejtetnek.A gyengékkel meg tudod mit csinálnak...

(egyébként amikor engem szekáltak a munkatársaim,hogy mikor szülök,azt válaszoltam 9 hónap múlva,mert tegnap akkorát d..-unk,hogy abból biztos gyerek lett...na többet nem kérdezték meg)

2010. aug. 2. 00:07
 24/52 siva79 ***** válasza:
100%

Az elözző beszólás nagyon király!!!!!!!!!

Nincs azzal baj, ha nem akarsz gyereket, lehet, hog te nem tudud kezelni a helyzetet. Mindkit le kell állitani határozottan, de udvariasan.

2010. aug. 2. 02:47
 25/52 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék arra, hogy a gyerekvállalás témakörben leszóljátok-e azokat, akik századszorra kérdezik meg, a keresőt nem használva, hogy jaj ma két kanállal kevesebbet evett a babóm, ugye nincs baja?
2010. aug. 2. 06:03
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni.Az is k **szottul unalmas,hogy "lehet így végre baba,megnézitek a tesztemet,mekkora a babád,normális ez,hol kapok borostyánlácot?" és az összes többi társai.Oda bezzeg nem ugattok be,hogy már ki van írva ezerszer.Olyan primitívek,hogy még a keresőt sem tudják használni,ők is látják,hogy az már fel lett téve.Akkor ők is provokálnak?Először inkább tanulnának alapvető emberi dolgokat,mondjuk elfogadást vagy szélesebb körű látás és gondolkodásmódot....
2010. aug. 2. 09:51
 27/52 anonim ***** válasza:
10%

09.51:létezik olyan,hogy EQ-tudom ,most nagyon újat mondtam.

Tudod egy kisgyerekes anyuka,aggódik...elnézek neki olyan dolgokat,amiket egy állitólagosan(?)felnőtt,önálló nőtől nem.

Ugyanígy természetesen egy kisgyerek és egy idős embernek felé is más elvárásaim vannak.

Pl,ha nekem valaki azt mondja,hogy kéremszépen én egy okos,független,sikeres nő vagyok,akkor az ne kezdjen el sipákolni,hogy miért nem döglik meg a szomszéd tehene....

2010. aug. 2. 11:44
 28/52 Allison ***** válasza:
100%
Utolsó, az okos anyuka aggódva is beírhatja a keresőbe hogy elolvassa 100 kérdést amit már kiírtak. Azóta sem változtak meg a válaszok, nem lesz semmi más ha kiír egy újjabbat. Amúgy meg akármilyen állapotban vagy egy ember nem engedhet meg magának bizonyos szinten többet, nem képzelheti magát többnek mint az átlag emberek.
2010. aug. 2. 13:27
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt az aggódásra fogni.....
2010. aug. 2. 16:00
 30/52 A kérdező kommentje:

Ja, hogy egy kismamának bármit lehet...

Akkor inkább pláne nem akarok kismama lenni. Szánalmas egyéniségek.

2010. aug. 2. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!