Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok sem férjhez
menni, sem gyereket szülni? Miért kell ezen kiakadni?
Figyelt kérdés
Nem fogom titkolni, nem fogok hazudni, hogy még várunk vele, hogy még nem gondoltuk át. Nem, nem akarom sem a házasságot, sem a gyereket. Nem ártok én ezzel senkinek sem. Anyám meg állandóan azt hajtogatja, hogy úgyis addig rágja a fülemet a gyerekkel míg rá nem beszél. Pont így undorodom meg egyre inkább a dologtól, hogy heti rendszerességgel megpróbál rábeszélni, ahelyett, hogy békén hagyna. A munkahelyen is állandóan az ember fülét rágják, hogy remélem férjhez mész, remélem szülsz gyereket...stb. Mi a franc közük van hozzá?
Nem magamtól hoztam fel ezt a témát sosem, mindig valaki más hozza fel, én meg őszinte vagyok. Nem ártok ezzel senkinek sem. Jó, hogy már ki nem rúgnak emiatt.
Hú, most jól megmondtad... A humorizálást még gyakorolni kell... De köszi, tényleg jót röhögtem.
2010. aug. 4. 19:29
42/52 anonim válasza:
Annyira a világ legcsodálatosabb pasija, hogy sem férjhez menni nem akarsz hozzá, se gyereket szülni neki, vagy tőle??? Akkor jól vigyázz erre a pasira, mert nem kizárt, hogy egyszer erre a csodás pasira rátör, hogy kisbabát, gyermeket szeretne, és akkor mejd keres egy olyan NŐT, aki majd hajlandó lesz érte "szánalmas kismama" lenni!!! Egyébként szerintem töük büszke lesz rá, hogy majd 50-60 évesen is így fogod bemutatni, hogy "Ő a pasim"...
2010. aug. 5. 10:08
43/52 A kérdező kommentje:
Nem tudhatod, hogy milyen, mert nem ismered. A házasság, a gyerek nem biztosíték semmire sem. Hány de hány egyedülálló kismama van, vagy hányan vannak válófélben? Ők hiába mentek férjhez, hiába szültek gyereket mégis egyedül vannak. Hol biztosíték tehát a házasság, vagy a gyerek? A szeretet, a tisztelet nem attól függ, hogy van-e gyűrű az ujjamon, vagy van-e asszonynevem.
2010. aug. 5. 11:11
44/52 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek joga van eldönteni,hogy akar élni. Én egy nőt sem ítélek el azért mert nem akar szülni. Nem vagyunk egyformák. Ha meg anyukád ezzel revolverez,az rég rossz. Nekem 3 gyerekem van,2 lány de én sosem nyaggatnám őket hogy úgy éljenek ahogy én akarom.
2013. szept. 18. 20:18
45/52 anonim válasza:
Remelem igy 4 ev elteltevel, a nagy gyerek partiak kicsit magukba neztek. Hanyingerkelto volt titeket olvasni.
2014. dec. 3. 23:20
46/52 anonim válasza:
Azért bsztat vele mindenki mert,ez a természetes. Lényegében minden nőt az a képessége,hogy kihordjon és megszüljön egy gyereket tesz nővé. Neked az a legnagyobb bajod,hogy fogalmad sincs mi a szereped egy párkapcsolatban. Ez a karierista fszságot meg tartogasd a temetési szövegedre amin csak az anyádék lesznek meg az ő rokonaik ha megélik.És végrendelkezz róla hogy a névjegykártyádat meg a pénzedet is temessék veled.Mert ha igy folytatod ez lesz mindened.Lehet neked még senki nem mondta de minden ember élete attól lesz teljes ha valami maradandót alkot erre a világra.Azért tart itt ez a világ mert elvesztek a női és férfi szerepek.De te tudod mit akarsz, bár kariert építeni nyugodtan lehet akkor is ha már van gyermeked.Ha valamiben igazán tehetséges az ember akkor az utat tör magának még akkor is ha pihenteted 3 évet. A pénz nem cél csak eszköz.És ha mindenki addig a pontig halogatná a gyermekválalást amíg úgy gondolja el nem éri azt a bizonyos szintet már kihalt volna az emberiség.
2017. febr. 12. 18:07
47/52 anonim válasza:
Igen magunkba néztünk és szültünk helyetettek is 1-1 gyermeket. ÉS A HÁZASSÁG TÉNYLEG NEM BIZTOSÍTÉK SEMMIRE!Vannak magukban kisgyermekes anyukák sőt akadnak apukák is ilyen helyzetben,és hidd el egyetlen percig sem bánta meg egyik sem a gyermekét.Sőt értelmet adott az életüknek.És a csodálatos pasi meg hidd el előbb felnől majd mint hinnéd. De tudja a te pontos elképzelésedet,úgyhogy anélkül ,hogy azt mondaná fa papucs felcsinál valakit akit aztán feleségül is vesz. És csak úgy bánja majd a rád elvesztegetett idejét.
2017. febr. 12. 18:25
48/52 Sssaszem válasza:
Inkább legyen a fjú meddő legaláb nem csinál gyerek az ilyen gyerek csináló férfiaknak nem kell nemzőképesnek lenniük.
2018. febr. 7. 11:09
49/52 Sssaszem válasza:
Eü okok miatt nem szülhetek a szemem miatt nem hordhatok ki egy magzatot. Inkább helyette lovagolok a saját lovammal és a lovak között fogok élni, mint hogy szüljek gyereket És ja a kórházban nyivákoljak, hisztizzek, hogy már mikor lesz vége a fájásoknak. Úgysem szabályos a havim.
2019. jan. 8. 22:21
50/52 Sssaszem válasza:
Eü okok miatt nem szülhetek a szemem miatt nem hordhatok ki egy magzatot. Inkább helyette lovagolok a saját lovammal és a lovak között fogok élni, mint hogy szüljek gyereket. És ja a kórházban nyivákoljak, hisztizzek, hogy már mikor lesz vége a fájásoknak. Úgysem szabályos a havim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!