Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok sem férjhez menni, sem gyereket szülni? Miért kell ezen kiakadni?
Nem fogom titkolni, nem fogok hazudni, hogy még várunk vele, hogy még nem gondoltuk át. Nem, nem akarom sem a házasságot, sem a gyereket. Nem ártok én ezzel senkinek sem. Anyám meg állandóan azt hajtogatja, hogy úgyis addig rágja a fülemet a gyerekkel míg rá nem beszél. Pont így undorodom meg egyre inkább a dologtól, hogy heti rendszerességgel megpróbál rábeszélni, ahelyett, hogy békén hagyna. A munkahelyen is állandóan az ember fülét rágják, hogy remélem férjhez mész, remélem szülsz gyereket...stb. Mi a franc közük van hozzá?
Nem magamtól hoztam fel ezt a témát sosem, mindig valaki más hozza fel, én meg őszinte vagyok. Nem ártok ezzel senkinek sem. Jó, hogy már ki nem rúgnak emiatt.
Természetesen több minden van megengedve a "kismamáknak".Egyébként nem szánalmasak,ellenben gyengébbek és sebezhetőbbek.A szánalmas te vagy,mert az érzelmi sivárság szánalomra méltó.
Tudod a lovak védik a vemhes kancát, a kiscsikókat-körbeveszik őket,hagyják lelegelni a jobb falatokat-szerinted nem szánalmas,hogy érzelmi fejlettségben feletted állnak?
"nem szánalmas,hogy érzelmi fejlettségben feletted állnak?"
Érzelmi fejlettségben a WC csészém is a kérdező felett áll.
" egészséges lelkű és gondolkodású nő bizony akar kisbabát! "
Hojjjjojj.....
Ti meg akkor menjetek szépen babázni,ha ez életetek célja,minket meg hagyjatok békén,mi sem ugatunk be nektek.Érdekes,a gyerekvállalás kategóriába mi miért nem járunk szitkozódni?
Kedves KÉrdező!
Mostmár leszűrtem, hogy te inkább lusta vagy, mint családanyának való, és a primitív beszólásaidból következtetve talán sokkal jobb így mindenkinek, ha egy egyedülálló bekattant vénkisasszony maradsz, minthogy más emberek élete a te kezedben legyen! Te ezt nem érdemelted ki, és nem is fogod SOHA!!! HELYESEN DÖNTESZ, HA A MAGÁNY MELLETT DÖNTESZ!!!!!!!!
Nekem is az jött le,hogy nem azért piszkálják,mert nem akar gyereket.
Egyszerűen egy bunkó hisztérika,aki se otthon,se a munkahelyén nem képes alkalmazkodni.Szóval a gyerekszüléshez/nemszüléshez semmi köze sincs.Sőt! Ha gyereket szülne,pont ő lenne a melldöngetős anyuka,aki mindenkinél okosabb,meg mindenki alkalmazkodjon hozzá....
Milyen jogon sértegettek ti minket?
Menjetek foglalkozzatok inkább a kölykeitekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!