Miért nem lehet megérteni, hogy nem akarok sem férjhez
menni, sem gyereket szülni? Miért kell ezen kiakadni?
Figyelt kérdés
Nem fogom titkolni, nem fogok hazudni, hogy még várunk vele, hogy még nem gondoltuk át. Nem, nem akarom sem a házasságot, sem a gyereket. Nem ártok én ezzel senkinek sem. Anyám meg állandóan azt hajtogatja, hogy úgyis addig rágja a fülemet a gyerekkel míg rá nem beszél. Pont így undorodom meg egyre inkább a dologtól, hogy heti rendszerességgel megpróbál rábeszélni, ahelyett, hogy békén hagyna. A munkahelyen is állandóan az ember fülét rágják, hogy remélem férjhez mész, remélem szülsz gyereket...stb. Mi a franc közük van hozzá?
Nem magamtól hoztam fel ezt a témát sosem, mindig valaki más hozza fel, én meg őszinte vagyok. Nem ártok ezzel senkinek sem. Jó, hogy már ki nem rúgnak emiatt.
Nem fogok egyedül meghalni, mert van párom, hat és fél éve élünk párkapcsolatban. A gyerek meg nem biztosíték semmire sem, hányan vannak, akik egyedül tengetik idős napjaikat, mert a gyerekeik rájuk sem nyitják az ajtót?
2010. aug. 1. 21:36
12/52 anonim válasza:
Most még hány héten keresztül írod ki ugyanezt a kérdést?
Lehet nem is azért vannak rád kiakadva,mert nem akarsz gyereket,hanem azért,mert nem vagy normális....
2010. aug. 1. 21:44
13/52 anonim válasza:
Hagyd,figyelmen kívül őket,nem tartozol te senkinek beszámolóval meg magyarázkodással.Ők a családban lelik örömüket,mi meg másban ez egyszerű,csak az elfogadásról szól,de úgy látom ez itt nem mindenkinek megy még.....
2010. aug. 1. 21:45
14/52 A kérdező kommentje:
21:44-es, neked mi bajod van? Megjött? Nem jutott krumpliföld? Vagy tán pókhálózni kéne, csak az urad nem hajlandó?
2010. aug. 1. 21:46
15/52 anonim válasza:
A vidék humora!
Mekkora gyökér vagy!
2010. aug. 1. 21:47
16/52 anonim válasza:
El sem tudnám képzelni az életemet gyermek nélkül.Amikor ránézek a fiamra, olyan szeretet árad szét bennem, amit az el sem tud gondolni, akinek nincsen gyermeke.De nem szólom le a kérdezőt sem, max. elgondolkodom, milyen példát látott, vagy milyen negatív élmény hatására dönt így.Ha ehez megtaláltad a párod,akkor szerencsés vagy.
2010. aug. 1. 21:53
17/52 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a párom, szóval köszi.
2010. aug. 1. 21:54
18/52 Allison válasza:
Én is ilyen vagyok azzal a különbséggel, hogy férjhez mennék mert egy párkapcsolatnál nekem nincs fontosabb. Sokszor próbáltam már megérteni miért zavarja ez a többi ember de sosem kaptam még értelmes választ. Remélem egyszer megfejtődik a titok, mert hogy logikus és jogos érvük erre nem lehet az tuti.
A többiek meg azt hiszik hogy te folyton kiírkálod ezt a kérdést. Pedig ez nem így van, az hogy rengeteg ilyen kérdés van az KÉT dolgot jelent
1, az hozzánk hasonló emberek száma egyre csak nő
2, az ilyen embereket igenis bántják és lenézik még akkor is ha utána ezt letagadják, ezért jön ide a legtöbb mert fél hogy tényleg nem normális mert telebeszélték a fejét... És ez az emberiség szégyene hogy ezért valakit ennyire bántani kell mikor semmi rosszat nem csinál.
2010. aug. 1. 23:06
19/52 anonim válasza:
Az,hogy rengeteg ilyen kérdés van,kettőt jelent:képtelenek vagytok értelmezni az oldal szabályzatát(ne írj ki olyan...) és nem tudjátok a keresőt használni(az egyik baloldalon az a kis téglalap,ami színes)...ezek után miért csodálkoztok,hogy szinte senki nem vesz komolyan benneteket?
2010. aug. 1. 23:26
20/52 anonim válasza:
Az emberek mindenkit köpködnek, aki bármiben is el mer térni az átlagtól, a megszokottól. Sokan ugyanis egész életükben nem gondolkodnak, hanem minden kritika nélkül lemásolják a mintát, amit láttak, amiben felnőttek, ami a környezetük elvárásainak megfelel. Ezek az emberek nem gonoszok vagy rosszindulatúak, csak buták és korlátoltak. Engem pl. azért köpködnek néhányan, mert vegetáriánus vagyok. Hogy ezzel mit ártok nekik, arról halvány lila fogalmam nincs. Lényegtelen, a barátaimat úgyis az intelligens emberek közül választom ki, az olyanok meg, akik nem bírnak a sablonon túllépni és elfogadni a másik autonóm döntését nem érdekelnek. Te is tegyél így, kérdező, és ne agyalj ezen a kérdésen. Az emberek többsége konformista, akinek fogalma sincs az autentikus, autonóm életről, aztán jól van. Szerintem fölösleges győzködni őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!