Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből éltek havonta?...

Mennyi pénzből éltek havonta? Hányan?

Figyelt kérdés
és hogy tudjátok beosztani.mert hiába van ennyi meg ennyink holnapról holnapra élünk és mindig csúsznak a csekkek is.kíváncsi vagyok ki mennyiből él és,hogy ossza be.
2010. júl. 28. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
Csőlátású vagy,csak az van amit te elképzelsz,arra nem képzelsz bele hogy másoknak nem jönnek olyan jól össze a dolgok.
2010. aug. 3. 13:00
 72/81 anonim ***** válasza:

12:59.

Anyumnak nincs érettségije,a nagymamám 14 éves korában elküldte őt dolgozni mert annyira nem szerette őt mint a másik 2 gyerekét és úgy gondolta h ő menjen csak dolgozni,18 éves korába esett teherbe.És elmondom h anyumnak van egy ismerőse aki a mai napig tanul és ő mégis megérti a helyzetét.

2010. aug. 3. 13:06
 73/81 anonim ***** válasza:
Simán lehet gyerek mellett tanulni, én is ezt csinálom éppen. Ugyanis a gyerek jó pár éves koráig alszik minimum 1-szer naponta ebéd után. Az a napi 1-2 óra bőven elég a tanulásra, csak folyamatosan kell csinálni.
2010. aug. 3. 13:06
 74/81 anonim ***** válasza:
Most is azon van hogy tanuljon csak mindig elmarad a tanfolyam,ráadásul szerintem nagyon kikészülne ha elmenne leérettségizni így 44 évesen,aludni nem hinném hogy túl sokat aludna ha munka mellett tanulna,nem is fog úgy az agya hogy napi pár óra tanulás elég lenne,ráadásul változókorban van,az öcsémmel így sem tud sokat lenni aki nehéz eset,de ha elindul a tanfolyam akkor utána elvileg jobb lesz.
2010. aug. 3. 13:24
 75/81 anonim ***** válasza:

Most szépen elismételted, amit eddig is leirtál már. MINDRE irtunk példát.

Meddő vita, mint irtam.

Szép napot neked.

2010. aug. 3. 14:39
 76/81 anonim ***** válasza:
Tudod mit,azt hiszed olyan könnyű az élet mert neked összejött.Nézd meg az embereket és majd rájössz hogy nem úgy van ahogy gondolod,van aki nem tud változtatni pedig szeretne.A keresztanyám tanult,mégsem jött neki össze az élet.De ezt most hadlyuk abba mert semmi értelme,de majd ha egyszer valamilyen oknál fogva a padlón leszel és nem bírsz visszamászni egyből más lesz a gondolkodások.
2010. aug. 3. 17:26
 77/81 anonim ***** válasza:
De az kicsit hülyeség hogy mindenre írtunk példát,ez olyan mintha elütötték volna a testvéremet én azt mondom hogy nem tudtam megakadályozni erre te azt mondod hogy az én hibám és elkezdesz példákat mondani hogyan akadályozhattam volna meg.
2010. aug. 3. 17:29
 78/81 anonim ***** válasza:

Szerintem akik sikeresek, azokban van valami, ami a nem sikeres emberekben nincs.

Valamilyen sasszem, motiváció, hajtóerő.

Nem hiszem, hogy minden embernek egyenlő lehetőségei vannak, csak az egyik ember jobban ki tudja használni, ami adatik, mint a másik.

Ez talán adottság, vagy nevelés kérdése, nem tudom.

Sajnos amikor a kilátástalanság miatt az ember belekeseredik az életbe is, és jönnek a gondok nyakra, főre, valahogy nem sikerül megtalálni a jó dolgokat és a lehetőségeket.

2010. aug. 4. 20:29
 79/81 anonim ***** válasza:
Azért ne feledjük, hogy van akinek jobban fog az agya, van akinek nem. És aki a kifogásokat "gyártja", lehet hogy az utóbbi csoportba tartozik. Hiába lenne annyi szorgalma, amennyi neked, 4 diplomás, akkor sem jutna soha oda ahol te vagy. És ha ezt nem érted meg, akkor hiába van akárhány diplomád. Akkor ítélhetnéd meg jogosan, ha ugyanonnan jöttél volna, ugyanazok a képességeid lennének és többre vinnéd mint ő. De ugye ilyen nincs, mert nincs két egyforma élet. Tehát örülj a diplomáidnak, a kitartásodnak, a szerencsédnek, és ne szóld le azt akinek nem jött össze ennyi.
2010. szept. 1. 13:35
 80/81 anonim ***** válasza:

Utolsónak idézet a GYIK szabályokból:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

2010. szept. 1. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!