Mennyi pénzből éltek havonta? Hányan?
12:59.
Anyumnak nincs érettségije,a nagymamám 14 éves korában elküldte őt dolgozni mert annyira nem szerette őt mint a másik 2 gyerekét és úgy gondolta h ő menjen csak dolgozni,18 éves korába esett teherbe.És elmondom h anyumnak van egy ismerőse aki a mai napig tanul és ő mégis megérti a helyzetét.
Most szépen elismételted, amit eddig is leirtál már. MINDRE irtunk példát.
Meddő vita, mint irtam.
Szép napot neked.
Szerintem akik sikeresek, azokban van valami, ami a nem sikeres emberekben nincs.
Valamilyen sasszem, motiváció, hajtóerő.
Nem hiszem, hogy minden embernek egyenlő lehetőségei vannak, csak az egyik ember jobban ki tudja használni, ami adatik, mint a másik.
Ez talán adottság, vagy nevelés kérdése, nem tudom.
Sajnos amikor a kilátástalanság miatt az ember belekeseredik az életbe is, és jönnek a gondok nyakra, főre, valahogy nem sikerül megtalálni a jó dolgokat és a lehetőségeket.
Utolsónak idézet a GYIK szabályokból:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!