Mennyi pénzből éltek havonta? Hányan?
Nekem anyukám óvónő, 150 nettót keres, apukám útépítő ő 130 nettót keres +20 ezer rokkant nyugdíjat kap, én meg még tanulok, ha minden jól alakul mérnök leszek.
Én voltam aki írta hogy 300 ezerből 3an.Lehet sokat keresni itthon is, ismerek szoftverfejlesztőt aki nettó 600at kap, nem olyan nehéz boldogulni.
"200-250.000, egyedül. Nem nagyon elég semmire. :S"
Jajj de sajnállak....Anyám 80-90ezres fizetéséből albérletben élünk 2en,testvérem kollégiumban van.Érettségi után el kell mennem dolgozni hogy megélhessünk.
Mi 110 ezer ft ból élünk 3-an.Kisfiam 3.5 éves.Nagyon nehezen élünk meg.Sajnos nem vettek vissza a munkahelyemre gyes lejárta után,új munkahelyre se a gyerek miatt,így marad az alkalmi munka(napszám)Van lakás hitelünk ami havi 30 ezer ft.rezsi 40ezer ft.párom bérlete havi 10 ezer.Ovi étkeztetés havi 10 ezer.Marad elvileg 20 ezer ft egész hónapra de általában mindig jön valami váratlan kiadás:(Magamnak ruhát már nagyon rég nem vettem)Remélem csak valahol találok munkát,már bármilyen munkát elvállalnák,persze a jó ízlés határán.
25/N
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:27
Hol óvónő anyukád?
Melyik kerületben?
Akik jól élnek, azoktól már többen kérdezték, hogy mit dolgoznak, miért nem válaszoltok?
Vagy nem mondtatok igazat, vagy nem meritek elárulni, vagy mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!