Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből éltek havonta?...

Mennyi pénzből éltek havonta? Hányan?

Figyelt kérdés
és hogy tudjátok beosztani.mert hiába van ennyi meg ennyink holnapról holnapra élünk és mindig csúsznak a csekkek is.kíváncsi vagyok ki mennyiből él és,hogy ossza be.
2010. júl. 28. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:

ÓÓÓóóó, akkor már nem is irigykedsz arra, aki 2 gyerek + munka mellett tanult?

Érdekes.

Nekem van 3 gyerek, a legnagyobb 4,5 éves, de ha akarnám, tudnék tanulni mellettük. De már nem akarok, 4 diplomám van...

Első voltam.

2010. aug. 2. 21:38
 62/81 anonim ***** válasza:
És férjed van?
2010. aug. 2. 22:08
 63/81 anonim ***** válasza:

Természetesen van. Hiszen ő keresi jelenleg a 600.000-et, én csak GYED után fogom ismét keresni...

Neki 3 diplomája van (ebből van munka melletti is persze neki is, ha ez is érdekel).

De ez a tegnapelőtt 16.30-as válaszomban is benne volt már.

2010. aug. 2. 22:12
 64/81 anonim ***** válasza:
Az én anyám mellet úgy azóta nem állt senki amióta megszülettem,1-2 évig volt élettársi kapcsolatban az öcsém apjával de az bizonyos okok miatt abbamaradt(nem anyám hibájából),és így azért sokkal nehezebb mintha lenne mellette valaki.
2010. aug. 2. 22:25
 65/81 anonim ***** válasza:
Mint irtam, anyukám EGYEDÜL nevelt 2 gyereket + munka mellett csinálta meg a főiskolát. Van még egyéb kifogásod, vagy már elég volt?
2010. aug. 3. 08:30
 66/81 anonim ***** válasza:
Az én anyukám pedig 4 gyereket nevel,az a duplája a kettőnek,és miért nem érted h valakinek nem jön össze,van olyan aki nem tudja megcsinálni,gondolom anyukádnak volt érettségije akkor amikor elkezdett egyetemre járni.És a nagymamám eleget mesélt nekem h mi volt régen és igaz akkor is nehéz volt de akkor legalább voltak munkahelyek,anyum most fél éve dolgozik ezen a munkahelyén,előtte elment jelentkezett tanfolyamra,befizette a pénzt is de fölhívták hogy nem jelentkeztek elegen ezért nem indul,és valamiért sose jön össze neki,az egész élete nagyon rossz volt,és nem,nincs a lelkem mélyén az hogy hibáztassam hogy miért nincs diplomája mert nem tehet róla és mert értem megtesz mindent hogy ne olyan legyen az életem mint neki,és remélem hogy majd én is eltudom végezni az egyetemet mint te de ha ez meglesz megfogom érteni ha valaki ezt nem tudja megtenni.
2010. aug. 3. 08:58
 67/81 anonim ***** válasza:

Én anyukád esetében nem a MOSTról beszélek, hanem arról a aRÉGEN-ről, amiről a nagyid is mesél.

A te esetedben pedig a MOSTról kell beszélni.

Én mindent megértek, csak azt nem, amikor másra irigy emberek elkezdik megmagyarázni, hogy az ő esetükben miért volt/van/lesz lehetetlen valami, ami miatt ők másra irigyek.

Bocs, de EZT nem tudom megérteni.

Kifogások mindig voltak/vannak/lesznek. NEm gyártani kell őket, hanem végigcsinálni, amit más is és akkor talán RÁD lesznek irigyek.

Az egy kicsit jobb helyzet, mitn mikor TE irigykedsz másokra.

2010. aug. 3. 10:36
 68/81 anonim ***** válasza:
És te honnan vetted le hogy irigy vagyok,egy olyat sem írtam h honnan van ennyi pénzed?,mit dolgozol?,csak mondtam h nem mindenki teheti meg h lediplomázzon mint te.És képzeld tényleg van ilyen.
2010. aug. 3. 12:41
 69/81 anonim ***** válasza:
Ez egy totálisan meddő vita, ha bármit irunk neked, te csak a magadét szajkózod, bármiféle alap nélkül. Mindenki tud tanulni. És irtunk erre neked példákat bőven. De mondd csak a magadét, én belefáradtam, hogy az ellenkezőjét bizonygassam neked.
2010. aug. 3. 12:56
 70/81 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes vita.. Van aki arra panaszkodik hogy gyerek mellett nem lehet lediplomázni... Nincs gyerekem szóval nem tudom milyen lehet de azt nem értem: ha valaki diplomázni akar, minek csinál előtte gyereket?? Természetesen nem a másod-harmaddiplomáról beszélek, de miért szül valaki az előtt hogy meglenne az első diplomája??
2010. aug. 3. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!