Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből éltek havonta?...

Mennyi pénzből éltek havonta? Hányan?

Figyelt kérdés
és hogy tudjátok beosztani.mert hiába van ennyi meg ennyink holnapról holnapra élünk és mindig csúsznak a csekkek is.kíváncsi vagyok ki mennyiből él és,hogy ossza be.
2010. júl. 28. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
67%

9.35

vagy nincsenek netközelben, vagy a munkájukat már nem akarják bedobni a közösbe, vagy vagy vagy...

miért hoz ez téged indulatba?

netán 'aki több pénzt keres, az dögöljön meg' tipusú beszélgetést akarsz itt elindítani. teljesen kulturált volt ez az oldal, bárki írt be, tök felesleges egy ilyen hangvételű jegyzet.

a párom versenyképes jövedelme a piacképes diplomája +szerencse+szorgalma+tehetsége miatt van és amiatt, mert a magánszektorban dolgozik. kábé ennyit akarok erről számomra ismeretlen embereknek leírni, szerencsére nem is ez az oldal témája.

2010. júl. 29. 09:57
 32/81 anonim ***** válasza:
81%

Egyáltalán nem indulatos a kérdés, csak érdeklődő.:)

Természetesen mindenki annyit mond el,amennyit szeretne, csak egyáltalán nem jött rá válasz, azért kérdeztem.

Semmi probléma, sajnálom, ha máshogy jött le a kérdés.

Senkitől nem sajnálok semmit, aki megdolgozik érte.

2010. júl. 29. 10:00
 33/81 anonim ***** válasza:
72%
Kb. 500 ezerből ketten. Gyűjtünk házra, nem szórjuk el a pénzt, amit ténylegesen felélünk, az kb 150.000 havonta. Férjem egy amerikai informatikai multinál dolgozik informatikusként.
2010. júl. 29. 10:04
 34/81 anonim ***** válasza:
87%

21:49

A férjem vállalkozó, bútorlap szabászatunk van.Én itthon a könyvelést, meg egyéb papírmunkákat csinálom.33 éves vagyok, a férjem 36, 17 éve vagyunk együtt, és a fiunk is már 16 éves.Szóval mindent együtt teremtettünk, a házat, a kocsikat, a vállalkozást mindent.És még nagyszülők sem voltak soha.Rengeteg meló volt/van benne, egyedül egyikünknek sem ment volna.

2010. júl. 29. 10:22
 35/81 anonim ***** válasza:
90%

tegnap 22:30

Mi mindketten a férjemmel külföldi multinál dolgozunk, középvezetők vagyunk. Gyakorlatilag mindketten az első munkahelyünkön vagyunk még. Diplomás közgazdászok vagyunk, 2 idegennyelvet beszélünk (és használunk a munkában) mindketten és ezt fizetik meg. Mivel mindketten huszonévesek vagyunk még, így ennél még lesz jobb is a fizetésünk idővel. De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy talán soha nem dolgoztunk napi 8 órát. Átlagban napi 10 órát dolgozunk, de olyan is előfordult már (beszámolási időszakban), hogy 12 órát voltam bent.

Tehát összességében azért keresünk jól, mert évekig szinte minden szabadidőnket a munka mellett tanulásra szántuk (főállás mellett levelező tagozaton szereztünk diplomát és nyelvvizsgákat), minden munkát elvállaltunk, rengeteget túlóráztunk és jól végeztük a munkánkat, így előléptettek.

Sajnos nekünk sem volt semmi segítségünk a nagyszülők vagy bárki részéről, mivel egyrészt nagyon messze laknak, másrészt nekik is megvan a maguk baja.

2010. júl. 29. 10:40
 36/81 anonim ***** válasza:
57%

"200-250.000, egyedül. Nem nagyon elég semmire. :S"

Jajj de sajnállak....Anyám 80-90ezres fizetéséből albérletben élünk 2en,testvérem kollégiumban van.Érettségi után el kell mennem dolgozni hogy megélhessünk.

Utána kijavította, hogy még a két bátyjával, anyukájával, és az öccsével, egyedül keres pénzt gondolom!

2010. júl. 29. 11:56
 37/81 anonim ***** válasza:
88%

Kérdezte valaki, hogy hol dolgoznak, akik sokat keresnek.

Én egy német banknál dolgozom, mint vezető tanácsadó és elemző.

A fizetésem nagyon magas, de most már eltartom a szüleim, az öcsém és havonta adományozok.

2010. júl. 29. 12:21
 38/81 anonim ***** válasza:
84%
Miért kell mindenkit leszólni, aki jól keres? A férjemmel ketten élünk kb. 500 ezerből, és megdolgoztunk érte. Én volt hogy hónapokig heti 7 napot dolgoztam, 10-12 órát, hasonlóan ő is. Soha nem érünk haza 5-kor a munkahelyről, inkább nyolckor. Ezt sokan nem vállalnák be, de nagyon nagy a szájuk, hogy milyen szerencsések vagyunk. Tanultunk érte, és iszonyatos sokat dolgoztunk is. Van egyébként hitelünk is, és még nincs saját lakásunk, arra gyűjtünk.
2010. júl. 29. 12:28
 39/81 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem aki sokat keres miért gondolja azt hogy aki sajnos kevés pénzből él az nem dolgozik?mi sajnos havi 110eezr ft ból élünk 3 an.Párom egész nap dolgozik.napi 12-14 órát.Tanultunk is igaz nincs diplománk.Nekem lejárt a gyesem nem vettek vissza a munkahelyre,de dolgozok alkalmi munkát(kapálás,címerezés stb...)Hónap végén mégis k.b 20 ezer ft marad.Nem irigykedek akinek van pénze csak úgy érzem hogy azt hiszik mi nem is dolgozunk.De dolgozunk igaz nem irodába,nem 18fokba hanem kint a földeken közel 40 fokba.És sajnos fele annyiért mint ők:(de ez van.Rossz helyre születtem!

25/N

2010. júl. 29. 12:56
 40/81 anonim ***** válasza:
84%
Én egyetemista vagyok, azóta nem kapok otthonról pénzt. 25000 diákhitel, tanulástól ffüggően 20-25 ezer ösztöndíj, 20 ezer szocösztöndíj mert önfenntartó vagyok. Tehát 70ezer. Szerencsére saját lakás, uh csak rezsit kell fizetni, hitelem nincs. Megélek belőle és nem is szűkölködöm... Az hozzá tartozik azért a dologhoz hogy segítségképpen ünnepekre a szüleim annyi ruhát vesznek nekem hogy arra külön ne kelljen költeni. De azt hiszem ennyi segítség belefér:) Testvérem 150et keres nettóban, nem tart fent lakás de 2 hét után nincs pénze...
2010. júl. 29. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!