Mit lehet tenni ha egy anya nem tud igazán megbékélni azzal hogy a fia meleg és párja van?
Anyuka már egy ideje tudja hogy a fia meleg és párkapcsolata is van, nem tegnap óta és nem szexkapcsolat.
De az elfogadásnak a leghalványabb jelét sem lehet rajta látni, sokkal inkább a beletörődést lehet látni.
A fia párját gyakorlatilag gyűlöli, igaz ezt sosem mondja vagy mutatja de érződik rajta.
A fiának egyik nap azt mondja hogy "sajnos tudom hogy vele akarsz élni", másik nap pedig "azért még ne nagyon tervezz vele, remélem nem vagy biztos ebben a dologban".
Egyfelől áldozatnak mutatja egymást akit mintha hatalmas trauma ért volna és vele kell megértőnek lenni, másfelől pedig eléggé reménykedik benne hogy ez csak egy átmeneti állapot és hamarosan lehet vége a rémálmának.
Érdemes vele beszélgetni, próbálkozni megbarátkoztatni a helyzettel és segíteni neki tényleg elfogadni és örülni a fia boldogságának? Vagy inkább nem érdemes vele foglalkozni és szimplán hagyni kell és ha esetleg rossz megjegyzést tesz, furakodik, vagy hasonlók akkor elküldeni melegebb éghajlatra?
Csak az a baj, hogy Te olyan dolgokról beszélsz ami nem vélemény kérdése...
A biológia sem az, de ilyen szinten az etika sem.
Hogy szélsőségesebb és durvább példával éljek mint amit Te írtál, ha valaki azt mondja, hogy "Éljen Hitler, haljanak a zsidók, négerek! De hé, nyugi ez csak az én véleményem..." Az nem egy tolerálható vélemény.
Amúgy én a maximális szólásszabadság híve vagyok, úgyhogy még egy ilyen véleményt sem hallgattnék el, ahogy a Tiédet főleg nem... Mond csak ki, írd csak le amit a melegekről gondolsz. De ne várd, hogy egyetértsenek, hogy elfogadják az embertelen és etikátlan véleményeddel...
#31. Miért?
Neki megvan a joga ahhoz, hogy "ne fogadja el" a melegeket, jelentsen ez akármit is, de egy melegnek, vagy nekem már nincs meg a joga/jogon ahhoz, hogy emiatt egy szemétládának, vagy másnak tartsam Őt?
"Emberek az normális ha egy férfi egy másik férfi seggébe dugja a fas.zát ? :D"
Tudod mit? Normálisabb mint meleg létére eljátszani a heterót és összeházasodni egy nővel és borítékolhatóan tönkreb*szni két ember és az esetleges gyerekeik életét csak mert szerinted ez a normális. A probléma megoldását nem segíted elő csak "vergődsz" megint a hülyeségeiddel.
És ezúton is köszi a #26-os válaszban felvázoltak bizonyítását...
Válaszadás nem megy csak a gyűlölködés.
Holott teljesen kulturált kérdést vetettem fel.
Milyen gyűlölködésről beszélsz? Egyenlőre csak te hisztizel itt is meg privátban is pedig megkaptad a választ. De akkor még egyszer.
Igen. Teljesen normális, mert ők sem csinálnak mást mint a heterók. Szexuális kapcsolatot létesítenek azzal akivel kölcsönös vonzalmat éreznek egymás iránt. Számukra az a nem normális ha ezt ellentétes neművel kellene tenniük és legtöbbjüknek pont olyan érzése van ezzel kapcsolatban mint ha neked kellene azonos neművel szexuális kapcsolatot létesítened. Ere utaltam a 35-ös válaszban amit nyilván nem értettél meg. De persze ezt neked megint nem fog sikerülni megérteni mert nyilván nem azért vagy itt, hanem csak és kizárólag a provokáció és a trollkodás miatt. Te vádaskodsz itt gyűlölködéssel és vergődéssel amikor rajtad kívül mindenki számára teljesen egyértelmű és világos, hogy te teszed ezt.
Remélem egyszer majd lesznek barátaid és nem kell provokációval figyelmet koldulnod névtelen fórumokon...
# 37 Vannak barátaim.
Ez nem trollkodás.
Attól mert valami világszerte elfogadott és megértett dolog még nem jelenti azt hogy normális.
A kérdés amit kaptál az pedig teljesen rávilágít a probléma mivoltára.
A gyűlölködést pedig általánosságban értem.
De te is kiveszed belőle a szereped ha visszaolvassuk a korábbi bejegyzéseidet.
Látszik hogy nincsenek ellenérveid csak a személyeskedés megy és a támadás.Mint pl vannak-e barátaim...pff szánalmas.
Szélsőséges hetero példákkal próbálsz érvelni mint pl egy rossz házasság (szerencsére ezt a kommentedet törölték )
Próbálod átvinni a beszélgetést egy olyan irányba hogy az én és a hozzám hasonló válaszoló mind homofób.
Pedig egyáltalán nem így van.
A saját nevemben tudok beszélni most de én sose bántottam meleg-lezbikus-transz embert.
Elfogadó vagyok mint ahogy bárki más.
De attól ez még egy veleszületett gyógyíthatatlan mentális betegség marad.
Ha nem lennél a másik oldalon (értsd meleg vagy lezbikus) hiába fogod azt írni hogy nem.
Ez nyilvánvaló...csak ti léptek fel ennyire agresszívan ha feljön ez a téma.
"Szexuális kapcsolatot létesítenek azzal akivel kölcsönös vonzalmat éreznek egymás iránt. Számukra az a nem normális ha ezt ellentétes neművel kellene tenniük és legtöbbjüknek pont olyan érzése van ezzel kapcsolatban mint ha neked kellene azonos neművel szexuális kapcsolatot létesítened. "
Senki nem kényszeríti őket arra hogy ne legyenek melegek és álljanak át a hetero oldalra.
Legalább is én biztos nem.
A szélsőségek eseteket most hagyjuk ki.Mert ugyan úgy van mind két táborban elég példa....
De ember. Te nem érvelsz...
Azt írod, hogy nem normális állapot, meg hogy betegség... De érvek nélkül.
Mi az, hogy normális?
Definiáld már!
Mi az, hogy természetes??? A melegség mitől nem az?
Talán mesterséges?
Betegség??? Nem baj, hogy nincs rajta a mentális betegségek listáján és sem a pszichiáter szakorvosok, sem a biológusok nem tartják betegségnek jelenleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!