Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha egy anya...

Mit lehet tenni ha egy anya nem tud igazán megbékélni azzal hogy a fia meleg és párja van?

Figyelt kérdés

Anyuka már egy ideje tudja hogy a fia meleg és párkapcsolata is van, nem tegnap óta és nem szexkapcsolat.

De az elfogadásnak a leghalványabb jelét sem lehet rajta látni, sokkal inkább a beletörődést lehet látni.

A fia párját gyakorlatilag gyűlöli, igaz ezt sosem mondja vagy mutatja de érződik rajta.

A fiának egyik nap azt mondja hogy "sajnos tudom hogy vele akarsz élni", másik nap pedig "azért még ne nagyon tervezz vele, remélem nem vagy biztos ebben a dologban".

Egyfelől áldozatnak mutatja egymást akit mintha hatalmas trauma ért volna és vele kell megértőnek lenni, másfelől pedig eléggé reménykedik benne hogy ez csak egy átmeneti állapot és hamarosan lehet vége a rémálmának.

Érdemes vele beszélgetni, próbálkozni megbarátkoztatni a helyzettel és segíteni neki tényleg elfogadni és örülni a fia boldogságának? Vagy inkább nem érdemes vele foglalkozni és szimplán hagyni kell és ha esetleg rossz megjegyzést tesz, furakodik, vagy hasonlók akkor elküldeni melegebb éghajlatra?

2020. máj. 2. 17:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
25%
Azért azzal étsünk már egyet, hogy ez nem természetes dolog! Nem véletlenül a biológia is úgy alakult, hogy egy kapcsolat egy nőből és egy férfiből áll! Nincs bajom a melegekkel mindaddig míg ki nem vonulnak az utcára! Én sem reklámozom, hogy hetero vagyok,nyílván elfogadni se fogad el mindenki! Az is nyilvánvaló, hogy elfogadnám, hogy a gyerekem meleg, de nem örülnék neki! Nem minden szubjektív, hogy mi normális nézőpont kérdése! Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, de tegye olyan intimitásban, hogy azzal senkit ne provokáljon!
2020. máj. 6. 11:24
 22/62 anonim ***** válasza:
67%

"Azért azzal étsünk már egyet, hogy ez nem természetes dolog!"

Azzal is, hogy ez szerinted így van a többség szerint meg nem.

"Nem véletlenül a biológia is úgy alakult, hogy egy kapcsolat egy nőből és egy férfiből áll!"

Talán az sem véletlen, hogy a kapcsolat NEM minden esetben egy nőből és egy férfiből áll amióta világ a világ. Csak aztán voltak idők amikor ez nem volt téma meg olyanok is amikor igen. És talán az sem véletlen, hogy vannak akiknek ezzel mindig baja van.

"Nincs bajom a melegekkel mindaddig míg ki nem vonulnak az utcára!"

Nekik sincs bajuk veled mindaddig, amíg nem hangoztatod a hozzászólásod tartalmát kb szóról szóra minden meleg témájú kérdésnél. Ez viszont elég gyakran előfordul. Jah, és a melegek többsége nem vonul az utcán. De még ha senki sem vonulna neked akkor is bajod lenne. Akkor a filmekkel, a plakátokkal azzal, ha valaki felvállalja, azzal ha valaki szóba hozza, azzal ha valaki könyvet ír róla, azzal, ha valaki talál egy ókori görög agyagedényt amin két férfi látható stbstb. Ha csak és kizárólag a Biblia ide vonatkozó része volna a világon az egyetlen forrás ahol a homoszexualitást említik még talán azzal is baja lenne valakinek, mert ilyen bizony nincs.

"Én sem reklámozom, hogy hetero vagyok, nyilván elfogadni se fogad el mindenki!"

De elfogad mindenki és bizony reklámozod kb minden nap a facebookon a fotóidon, a barátnőddel séta közben mikor fogod a kezét és persze sorolhatnák de erre majd (megint) azt mondod, hogy az nem reklámozás mert ez a természetes.

Én meg megint azt fogom, hogy az is természetes volna ha két férfi teszi (hisz nem árt senkinek vele) ha nem csinálnál belőle ügyet.

"Nem minden szubjektív, hogy mi normális nézőpont kérdése!"

De minden szubjektív. Példának okáért ezért mondod, hogy a homoszexualitás nem normális más meg ezért mondja, hogy de bizony az.

"Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, de tegye olyan intimitásban, hogy azzal senkit ne provokáljon!"

Rendben, mi így is teszünk,és tettünk ahogy tettük is ezt mind ez idáig. Leszel szíves te is így tenni és nem provokálni a melegeket. Köszi.

2020. máj. 6. 11:57
 23/62 anonim ***** válasza:
18%

# 22 Az előző válaszoló nem provokálta a melegeket.

Csak a tényeket írta le.

Ez egy "veleszületett" betegség amit nem lehet gyógyítani így nagyon empatikusnak kell lenni és elfogadónak.

Ennyi a történet de látom neked minden kérdésnél minden kevésbé pozitív válasz betöri a fejed.

2020. máj. 6. 12:00
 24/62 anonim ***** válasza:
74%
Hát, én meg 30-as, házas nőként, anyukaként mondom, hogy a 22-esnek igaza van, az előtte lévő meg csak simán egy homofób. És de, provokál. És de, megfoghatják egymás kezét az utcán a melegek is, mert az viszont nem provokatív, hanem egy természetes dolog, amit a hetero emberek is tesznek minden nap. Az, hogy ennek a baromnak mi tetszik és mi nem, az meg teljes mértékben az ő dolga, és legalább ugyanannyira nem kíváncsi rá senki, mint amennyire ő nem bírja a meleg témát. Csak ezt már baromi nehéz neki megérteni 70-es IQ alatt.
2020. máj. 6. 12:26
 25/62 anonim ***** válasza:
74%

Milyen jó, hogy itt mindenki önjelölt biológus, még orvos...

A tudomány jelenlegi állása szerint a homoszexualitás NEM betegség! A tudomány jelenlegi állása szerint a homoszexualitás TERMÉSZETES!

Az állatvilágban is előfordúl, nem csak a főemlősők, de például a madarak körében is...

Az emberek között a kezdetekkor és mindig is előfordúlt.

A történelem folyamán voltak olyan kultúrák és időpontok ahol a ezt szívesen nagydobra verték az emberek és olyanok is ahol ezt el kellett titkolni... De nincs olyan korszak amikor ne lett volna jelen.

Persze tudom, a tudományt a lhiphshik meg a zshidók írányítják... Ez jön, nem?

2020. máj. 6. 12:32
 26/62 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nekem az "töri be a fejem", hogy minden kérdésnél megjelenik ugyan az a 3-4 ember és a kérdésre nem válaszol csak elmondja ugyan azt tételesen, miszerint:

- Őt nem zavarják a melegek, de:

- a homoszexualitás bűn

- a homoszexualitás nem normális

- a homoszexualitás betegség

- a homoszexualitás undorító

- a homoszexuálisok reklámozzák magukat

- a házasság/kapcsolat/család csak férfi és nő között lehet

- a homoszexuálisok vonulnak és ez csak a bajom velük

- a homoszexuálisokkal csak az a baj, hogy nem otthon csinálják

- a homoszexuálisok miatt meleg lesz a gyerek

- a homoszexualitást soha sem fogják elfogadni

- a heterók nem vonulnak

- a heterók nem reklámozzák a szexualitásuk

Kihagytam valamit?

És tudod ez baromira fel tudja húzni azokat a melegeket, akik úgy élik az életüket, hogy rejtegetik magukat, a párjukat; félve veszik fel a telefont nyilvános helyen, nehogy kiderüljön, hogy kivel beszélnek; nem fogják meg a párjuk kezét, nem ölelik meg és nem csókolják meg akár mennyire szeretnék, mert valaki megláthatja; félve fogadják az otthonukban a saját párjukat mert nehogy valaki meglássa, hogy kivel találkoznak; kushodnak otthon is, nehogy valakit zavarjanak. És ezt nem azért teszik, mert szégyenlik magukat, hanem azért, hogy a többség nehogy megbotránkozzon. Hogy nehogy valaki rossz néven vegye vagy kellemetlen helyzetbe kerüljön emiatt. Nehogy valaki meglássa akit esetleg zavar. És Ők a többség. Nem a Pridera járók és főleg nem azok akik bőrszerkóban rázzák a seggük. És akkor mit kap a többség? Megértést? Hát nagyon nem. A fent említett mondatok random kombinációját. Meg egy újabb példabeszédet arról, hogy hogyan is fogunk a pokol tűzén szenesre oxidálódni az örökkévalóságig. Aztán ha felemeli valaki a szavát akkor egyből kapja az ívet, le van libsizve meg elmondják mindenféle lobbistának amikor csak azt nem értjük, hogy annak ellenére, hogy mindent megteszünk, hogy a hetero többség hiperérzékeny kisebbségének minden kívánságát teljesítsük még mindig mi vagyunk a roh*dékok. Mit akartok még? (sajnos tudom, azt, hogy még csak ne is létezzünk)

2020. máj. 6. 12:37
 27/62 anonim ***** válasza:
79%

Ez olyan mint a "én nem vagyok rasszista, de azért fehér és néger ne szaporodjon"...

Én full heteróként nem tudom megérteni, hogy miért kell egyeseknek álltudományos baromságokat írni, meg úgy hivatkozni a biológiára, magyarázatként, hogy láthatóan köszönőviszonyban sincsenek...

Akik azt mondják, hogy a homoszexualitás nem természetes, fogalmam sincs hogy mire gondolnak.

Definiáljátok már a természetet légyszí, köszi!

2020. máj. 6. 12:44
 28/62 anonim ***** válasza:
12%
Itt szerintem kizárólag a melegek és pártfogoltjaik támadnak! Ha nem fogadod el a melegeket szemétláda vagy! Maga a kiírás provokáló!
2020. máj. 6. 14:30
 29/62 anonim ***** válasza:
78%

"nem fogadod el a melegeket szemétláda vagy!"

Abszolút.

Miért is ne lennél az?

Legalábbis ha a "nem elfogadás" alatt a gyűlölködést érted...

De fogalmazhatnál pontosabban, hogy ez mit is jelent... Hogy nem fogadod el a melegeket.

Még azt is leírhatnád, hogy milyen jogon nem.

Szerinted ha én azt írom, hogy nem fogadom el a vöröshajúakat, az normális?

Ha ez alapján valaki szemétládának nevez, akkor nem lesz igaza?

Tehet e az a vörös ember arról, hogy vörös?

Fesse be a haját, csak azért hogy ÉN elfogadják?

Amúgy téged eddig senki nem nevezett annak...

2020. máj. 6. 14:37
 30/62 anonim ***** válasza:
0%
#22 Nem tudom miről beszélsz, valakivel összetévesztesz! Nyílván te tudod a többség mit gondol! Még csak a facen sem vagyok fenn! Te beszélsz elfogadásról mikor nem tudsz elfogadni egy olyan véleményt ami nem melletted szól? Aki nem velem az ellenem, kb.ennyit fogtál fel abból amit írtam!
2020. máj. 6. 14:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!