Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyűlöl az anyám mert meleg...

Gyűlöl az anyám mert meleg vagyok, mit tehetek?

Figyelt kérdés
A két testvéremet nagyon szereti , nyilván megjátssza hogy engem is , pedig néha ha rájön érezhető benne a gyűlölet !

2018. ápr. 5. 15:18
1 2
 1/13 Ramone válasza:
15%

Fu gondolnom mennyire gyűlöl ha még otthon lakhatsz és nem rakott intézetbe és főz mos takarít rád és mindent megkapsz amire szükséged van...

Hú micsoda gondok...

Ha.ez valóban zavarna téged és nem csak a kiskamasz sèrtődöttsèg beszélne belőled már rég dobbantottál volna otthonról olyan helyre ahol szeretnek

2018. ápr. 5. 15:23
 2/13 anonim válasza:
40%

Gondolom, leginkább a tehetetlensége miatt van, mert meg akarna változtatni.

Vagy beszélgess el vele róla, vagy lépj le.

2018. ápr. 5. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
nem gyűlöl csak zavarban van mikor elképzeli hogy nagy, vastag kolbászok járnak ki-be a popódon
2018. ápr. 5. 16:03
 4/13 anonim válasza:
83%
Hanynom kell az elottem kommentelok miatt.
2018. ápr. 5. 16:15
 5/13 anonim ***** válasza:
3%
Ne legyél az
2018. ápr. 5. 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Tűrj aztán költözz. Még lehet, hogy megváltozik.
2018. ápr. 5. 16:25
 7/13 anonim ***** válasza:
5%

Megértem szegényt, minden fiús anya arról álmodozik, hogy majd lesz egy szép lány, meg 2-3 unoka, sikeres, boldog fiuk stb. Erre bejelenti hogy max f#sszal fekszik le és minden, amiről eddig tudott, amiben bízott kuka. Nyilván egy világ dőlt össze benne. Azért te is légy kicsit megértő. (ráadásul gondolom ismered szóval tudtad hogy ki fog borulni, készülhettél volna erre a bejelentésre, hogy hogy fogod kezelni és számolhattál volna a jelenlegi helyzettel...)

Amit tehetsz, hogy leülsz és megbeszéled vele. Figyelj oda rá, hogy egyikőtök se legyen ingerült, ne könyörögj neki hogy fogadjon el. Ha nem hat, - bár aljas dolog és tényleg csak végső esetben alkalmazandó - közölheted vele hogy nem kell szeretnie, nem kell semmit csinálnia. Egyszerűen viselkedjen normálisan, különben elfelejthet. De ha ennyire gáz, akkor viseld még el addig, míg a segítségére szorulsz, utána hagyd pitsába. De mivel eltart és még legalább meg is játsza a boldogságát, nem hinném hogy annyira utál.

2018. ápr. 5. 16:37
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
"Ne legyél meleg", "Ne legyél az." Tetszenek ezek az "értelmes" hozzászólások. Én ugyan hetero vagyok, de kétlem, hogy ez egyszerűen csak elhatározás kérdése lenne.
2018. ápr. 5. 16:51
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Ne légy meleg,igen és mi legyen,kényszer heteró? Ez nem választás kérdése. Ha a szülő pusztán nemi identitás miatt a gyerek ellen fordul,a gyerek jobban jár,mert addig se volt túl jó az a viszony. Én azt nézem h a gyermekem lelkileg kiegyensulyozott és boldog legyen, ha azonos nemű párral akkor azzal. A gyerek nem másolat és nem tulajdon.
2018. ápr. 5. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Biztos,higy szeret Téged is, csak nem tudja még kezelni ezt a helyzetet!Én sem örülnék ha meleg lenne bármelyik fiam, főeg a "jóindulatú" emberek miatt, de elfogadnám, feltétel nélkül szeretném továbbra is! Ő is szeret Téged, hidd el!
2018. ápr. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!