Szerintetek jogosan esik rosszul?
15 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 3 gyerekünk. Ma van a születésnapom, én mindenkinek rendezem a tortát születésnapra de én sohasem kapok tőle tortát.
Kicsit rosszul esik, hogy egy évben 1 nap nem lehetne hogy én vagyok az akiért tesznek?
Igy egyoldaluan csak teged hallgatva a fèrjed egy paraszt.
De lehet hogy egy hàrpia vagy aki àllandoan cseszteted mindenèrt ès ezert nem kapsz tortat tole.
Nem vagyok hárpia , mert virágot kaptam tőle, csak ez a torta része kicsit rosszul esik. A kicsi kérdezte meg hogy torta lesz?
Akkor mondtam, hogy én nem vettem magamnak.
Jogos.
De már az első ilyennél mondani kellett volna, hogy nem esik jól és te is örülnél, ha felköszöntenének.
Hát ez nálunk is így van, éppen a múltkor háborogtam miatta. Bárkinek a családban van szülinapja, tortát sütök, születésnapi ebédet főzök, egész nap készülök rá, ajándék, stb. Ha nekem van, akkor is otthon főzök mindenkinek, mert hogy ünnepeljük az én szülinapomat. Tortát csak azért nem sütök, mert hülye lennék még többet ugrálni. Délutánra mindenki jókedvű, kipihent, én meg roncs vagyok, szépen felöltözni sincs kedvem.
Mondtam már, hogy menjünk legalább az én szülinapomon étterembe, hogy én is kikapcsolódhassak, viszont a költségei ugyanúgy engem is terhelnének. Én már utálom minden szülinapomat!
Honnan tudjuk, hogy felköszöntés nincs??? Virágot is kap. Ne tegyünk már úgy rögtön, mintha a kérdező férje leszrná telibe a párját.
Kérdező, a kommunikáció csodákra képes. Mivel mindig te intézed, férjednek talán eszébe se jut, hogy elég lenne csak felhívni a cukrászdát. Mondd meg, hogy te is szeretnél tortát, mi az oka, hogy ő nem intéz neked?
Már tudja, azt mondta én duzzogok.
Nem paraszt egyébként, mert felköszöntött meg virágot is vett, de a torta mindig lemarad valahogy, csak nekem meg rossz egy kicsit.Mindenkiről ugye csinálunk ilyenkor fényképet és ez is kimarad ez esik rosszul
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!