Mi a véleményetek? Jogosan érint ez rosszul?
Nem az anyád csak megszült téged. Ezt a tényt kellene elfogadnod. Az olyan anya aki nem képes normálisan felnevelni egy gyereket... nem is folytatom mert csak felbosszant.
Költözz el. Ha meg nem tudsz legközelebb amit sütsz dugd el!
Attól hogy otthon lakik még panaszkodhat. Nem mindenki tud elköltözni otthonról.
Arról a kérdező nem tehet hogy az anyja nem tiszteli őt és felzabálja az összes sütit.
Anyád pillanatok alatt, egyedül megevett egy tepsi sütit, hogy nem volt időd és lehetőséged egy-két szeletet félretenni a barátodnak?:D
Amúgy, ha ennyire pocsék otthon, akkor 25 évesen miért vagy még ott?... valamiért azért biztos megéri neked is.
Komolyan kérdezem!
Kedves 3-as!
Egy jövedelemmel rendelkező, dolgozó, 25 éves nő miért is nem tud elköltözni otthonról?
Ha van módod mindenképp költözz el.
Én helyedben már megszakítottam volna vele minden kapcsolatot. Egy anya nem így viselkedik. Önző, csak magával foglalkozik.
Egyébként azt én sem értem, hogy miért nem raktál félre sütit, ha tudod milyen anyukád. Nyilván nem a te hibád, mert egy normális anya nem eszi meg egymaga, hanem a gyerekének is hagy belőle,pláne,ha megkérik.
Költözz el!! Barátokkal esetleg, ha egymagad nem tudod finanszírozni.
Ha minimálbéren is él a kérdező, költözésre így is van lehetőség, csak nehezebb.
Lehet lakhatásért munkával fizetni, így is " ... sokat dolgozok, kert, gazdaság, állatok..." teheti ezt másnál és nem otthon.
Sok ingatlan áll üresen, amit INGYEN odaadnak, hogy lakjon benne valaki és ne szedjék szét.
Mi is így adtuk oda a férjem soha nem használt nyaralóját egy nőnek.
Lehet olyan munkahelyet találni, ahol van munkásszálló, vagy fizetik az albérletet.
A közelünkben van olyan baromfifeldolgozó, ahol a messziről bejárók ott lakhatnak.
Ha egészségügyben dolgozik, vannak nővérszállók.
Esetleg rokon, barát, barátnő, kollégák, ismerősök is befogadhatják, akár csekély díjazás mellett is, egy szobába.
Vannak lehetőségek, csak nem könnyű, de keresni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!