Mi a véleményetek? Jogosan érint ez rosszul?
Figyelt kérdés
Apámat nem ismertem. Anyám, mama, papa nevelt, papát szerettem nagyon, ő már meghalt! Anyám nem igazán foglalkozott velem,nem nevelt, csak kritizált. Nem mozdított előre, sosem bíztatott, csak visszahúzott... Úgyse tudod, úgyse bírod... Mamának anyu a mindene, ha valami anyunak nem tetszett velem, csak rákontrázott... 2 éve van párja anyunak,csak vele foglalkozik, mintha nem is élnék...Felnőtt vagyok, 25 éves, dolgozok, de ott lakom...Szarul esik, nem kell más, csak venne rólam is tudomást, nem csak ha kell valami...Munkám mellett otthon is sokat dolgozok, kert, gazdaság, állatok... Rossz ez így! Párom nincs, most alakul egy, sütöttem sütit, szóltam hogy akarok vinni belőle a srácnak.... Megette anyám, egy szeletet hagyott...2017. jan. 10. 12:38
11/14 anonim válasza:
25 évesen komolyan azon sipákolsz, hogy anyukád a szerelmével van elfoglalva? A sütis dolog meg hogyan történt, megsütötted, kitetted hűlni, 10 perc múlva meg már csak egyetlen szelet árválkodott, vagy hogy kell ezt elképzelni? Nem kicsit erőltetettek a problémáid.
12/14 anonim válasza:
Úristen. Nem mind1 hogyan történt meg?????????????
komolyan mi a bajotok??? Megint egy anya, aki nem képes tisztelni a gyerekét, de ti a kérdezőket bántjátok mindig!
Nem minden ember egyforma!!!!!!!!!
Vannak gyengébbek, erősebbek. Ráadásul aki ilyen sz.ar körülmények között nő fel, lehet még lelkibeteg is!
Kívánom a kérdezőnek találjon egy normális férfit magának, akivel közös jövőt tud építeni nagyon távol egy ilyen anyától!
Ui.: Egy sorstárs aki kiszakadt abból a közegből
13/14 A kérdező kommentje:
Hát, először is köszönöm a válaszokat... a sütis dolog egy apró példa, hagytam egy kis részt puding nélkül, tudniillik tejérzékeny a srác, a többi közös volt, de miután a többi elfogyott, anyám eltüntette a félretettet is... nem a sütin van a hangsúly... csináltam másikat... a szituáció! Az elköltözéssel az a baj, van ugyan munkahelyem, de a jövedelmem nagy része az otthoni gazdaságból jön, minimálbérből nehéz lenne...
2017. jan. 10. 17:33
14/14 anonim válasza:
7-es: Mért keresed egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!