Miért megy az egész család vásárolni, ha aztán a bolt parkolójában az egyik szülő kint marad a gyerekekkel?
Tegnap mi is így oldottuk meg.
20 km-re lakunk az üzletektől, nem akartunk kétszer fordulni, az +40 km. A férjem bement az OBI-ba, mert ő tudja, hogy mi kell onnan. Addig én kint játszottam a kocsiban a három éves gyerekkel. Aztán én mentem be az Intersparba, mert nem csak kaja kellett, de dezodor, hajfesték és testápoló is, amit jobb, ha én választok ki magamnak. Addig ő várt a kocsiban.
Az gondolom egyértelmű, hogy a három éves miért volt velünk, és nem otthon egyedül.
Nem akarják a kölköket egyedül otthon hagyni.
Viszont biztos, hogy más dolgot is intéznek,
nem csak a bevásárlást.
#9: A hajfestékekhez nem ért a férjem. Kövezzetek meg, de ennek inkább örülök.... Eddig fodrász kellékest használtam, de most mind zárva. Azt előre én se tudom, hogy mi a kínálat.
Egyébként meg én is nyomorék vagyok. Hiába van jogsim, ha bemegyek az OBI-ba egyedül, ku.rvára nem tudok megvenni semmit egy zuhanytálca cseréhez. Addig jutok, hogy zuhanytálca kell. Jó, de milyen? 😳 És még egy csomó ízét meg bigyót vett. Most müködik a zuhany, szóval szerintem tudta, hogy mit csinál.
Egyébként sem értem, hogy ez másnak miért baj, hogy így csináljuk? Láttam egy csomó párt, akik ketten andalogtak a boltban, persze maszk nélkül. Családokat, gyerekkel. Miért pont az baj, ha egyikünk kint marad a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!