Az egész család piszkál, amiért nem gyűlölöm elvakultan a bátyám hűtlen feleségét, ahogy ők teszik. Hogy érhetném el, hogy kihagyjanak a gyűlölet-hadjáratukból?
Hát nem az egész család piszkál, mert a bátyád biztos nem, inkább örül, hogy te nem vagy benne a gyűlölet-hadjáratban.
Gondolom a szüleid, netán nagyszüleid, nagybátyáid, nagynénéid lehetnek benne.
Egyrészt megoldás az, ha ritkán látogatod őket (ha felnőtt vagy és nem velük laksz).
Személyiség kérdése is, hogy kinek, milyen válaszreakció a kézenfekvő. Én pl. hasonló esetben, mondjuk 20 évesen, szingliként, szüleimmel lakva, szüleimet magas lóról osztanám ki, hogy "Mit tudjátok ti, mit jelent házasságban élni!" meg "Nincs semmi élettapasztalatotok, inkább rám, a bölcs öregre kéne hallgatnotok!" Közben vigyorognék, mint a vadalma, hogy ne lehessen tudni, komolyan vagy viccből beszélek. Egy idő után rájönnének, hogy velem erről kár beszélni, olyan, mintha egy kínainak mondanák... :DDD
Én ha nem akarok valamiben részt venni, de mondják a hülyeségeiket, ezeket szoktam válaszolni: (De előtte persze közlöm velük, hogy ez nem az én asztalom, hozzám más témával csengessenek be. Ha nem értik, akkor jönnek ezek.)
-Oké.
-Szeretlek, de ez engem pont nem érdekel.
-Engem jobban érdekel, hogy veled mi van! Kipróbáltad az új kávéfőzőt? Jó lett a nadrág, amit vettél? Sikerült megcsinálni eztmegazt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!