Nálatok is gyakori a családban a politizálás és az ezen való veszekedés? Normális ez?
Nálunk nagyon eldurvult a helyzet, ugyanis a családom, a rokonság képtelen a politika nélkül élni és a családi találkozókon is mindig ezt a témát veszik elő. A családi találkozók rendszeresen úgy telnek el, hogy leülünk enni az asztalhoz és valaki 1 percen elkezd valami aktuálpolitikai kérdést feszegetni és a többiek meg reagálnak rá.
Olyan veszekedések szoktak lenni, hogy az nem igaz.
Kiabálnak, a másik szavába vágnak, gyűlölködnek stb. Az egészet tönkre vágja, mert szinte soha nem jut semmi másra idő, nem beszélünk másról.
Például most legutóbb húsvétkor nagyszüleimnél voltunk és ott voltak unokatestvéreim és azok szülei.
Még le sem ültünk az asztalhoz egyikük bedobja a témát, hogy közelegnek a választások és, hogy ki kire fog szavazni. Olyan durva veszekedés alakult ki, elkezdték anyázni egymást, ordibáltak és a nagyapám úgy rá förmedt a nagymamámra, hogy azt hittem vérfürdő lesz.
És így szokott eltelni nálunk egy átlagos családi összejövetel. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a politikusok hogy képesek a tükörbe, amikor az ő uszításuk miatt családok ugranak össze? Vagy egyáltalán egy család, hogy képes ilyenek miatt ilyen durván egymásnak esni?
Nálatok is van ilyen?
szimpla konfliktusfüggők akik örülnek hogy van kivel veszekedniük.legközelebb vedd fel a veszekedésüket és töltsd fel a face-re,hadd hallja a többi ismerős is.
"Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a politikusok hogy képesek a tükörbe, amikor az ő uszításuk miatt családok ugranak össze?"-az emberek már alapból síkhülyék amiről kivételesen nem a politikusok tehetnek.ők csak rájátszanak mások primitívségére.
"Nálatok is van ilyen?"-előfordult,de az egyik látogató hölgy megunta és megkérte a többieket hogy hanyagolják a politikát.és mindenki megértette,tartják is magukat hozzá azóta is(én is.)
inkább a munkahelyen tűnt fel a választások idején,hogy milyen szinten ki lettek rekesztve azok akikről kiderült,hogy fidesz szavazók hiába is próbálták titokban tartani.
mondjuk számomra is döbbenetes volt,amikor olyanokról is kiderült ez akikről nem is gondoltam volna,hogy ennyire buta ember,vagy olyanról akinek a gyerekei külföldön mosogatnak pl.
5, az elég ritka, hogy egy munkahelyen kisebbségben legyenek a fidesz pártiak
nekik nem volt szerencséjük
a más generációk más-más nézeteket vallanak.
..mi a családdal nem beszélünk erről pont mert csak vita lesz
..ha ők elkezdik. mert igen elkezdik .. akkor csak rájuk kell hagyni
még ha nem is értesz egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!