Egy ilyen élet válás után milyen hatással lesz az emberekre hosszútávon?
Nálunk sem volt épp rózsás a helyzet... Igen, a személyiség kialakulására óriási hatással van az, amit gyerekként átélünk. Ha pedig már gyermekként jelentkeznek a problémák...
Szerintem ha elválnak a szülők, akkor szét kéne költözniük, hiszen nem hiába váltak el... problémáik voltak egymással. Maga, csak a válás ezt nem oldja meg, ha közben még mindig együtt élnek. Valószínűleg anyagi okok miatt döntöttek amellett, hogy egy fedél alatt maradjanak. Azt meg nem is értem, ha elváltak, akkor mért tartotta el az édesanya az édesapát is...
Az én családomban édesanyám 3-szor vált, most ismét férjnél van... A legfiatalabb testvérem most huszonéves, otthon él, nem fejezte be a sulit, nem dolgozott soha, rendőrségi ügyei vannak, antidepresszánsokat szed, iszik, szív, lopkod otthonról, amit csak tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!